Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNWAY®: ‘Met nieuwe collecties klaar voor de toekomst’
Nubus® Shades rolgordijnen.

SUNWAY®: ‘Met nieuwe collecties klaar voor de toekomst’

“Het was een raar jaar”, constateert Muis. “Zo hebben wij als SUNWAY® geleerd dat we voor een groot deel ook kunnen thuiswerken, dat we kunnen vergaderen via Teams, dat de vrijmibo en de eindejaarsborrel ook digitaal best gezellig zijn. En we hebben geleerd dat we een sterk team zijn en gewoon door moeten gaan.” 

Het rare jaar is voor SUNWAY® zeker geen slecht jaar geweest. Integendeel. SUNWAY® heeft in de loop van het jaar met twee nieuwe collecties geïntroduceerd, Eclips Shades en het gloednieuwe product Nubus® Shades, rol- en paneelgordijnen van hoogwaardig kunststof. “We hebben gezien dat onze dealers de collecties met veel enthousiasme hebben ontvangen”, aldus Muis. 

Nubus® Shades

De Nubus® Shades paneel- en rolgordijnen worden gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Het materiaal is volgens SUNWAY® ijzersterk, nauwelijks gevoelig voor zonlicht, warmte en vocht en gemakkelijk te reinigen en daarmee heel geschikt voor iedere ruimte in het interieur, inclusief badkamer en keuken. 

Nubus® Shades zijn zichtdicht en zorgen voor een mooie lichtfiltering. Ze zijn leverbaar in de structuren Cloud, Misty, Ice en Frost, met elk hun eigen uitstraling. Alle structuren zijn leverbaar in wit, Misty, Ice en Frost ook in een mooie kleurenserie. Daarnaast zijn er een vijftal tijdloze dessins, zoals moderne geometrische patronen of natuurlijke prints met takken. 

De Nubus® rolgordijnen zijn voorzien van aluminium baleinen van 10 mm in aluminium, wit of zwart, alleen aan de voorzijde of zowel aan de voor- en achterzijde. Nubus® paneelgordijnen hebben aluminium baleinen van 10 mm of 25 mm breedte in aluminium, wit of zwart. 

Nieuwe collecties

“Al komen er inmiddels vaccins beschikbaar, de coronacrisis lijkt nog niet over”, constateert Linda Muis. “We weten niet wat 2021 ons gaat brengen, maar we moeten door.” Om dat te onderstrepen introduceert SUNWAY® alweer een nieuwe collectie verticale jaloezieën en paneelgordijnen. “We hopen dat de wereld in 2021 weer een beetje ‘normaal’ wordt. Dat we weer gewoon kunnen samenzijn en geen afstand meer hoeven te houden. Dat we weer kunnen genieten van evenementen en concerten, theater en vakanties. Dat we weer lekker kunnen winkelen… We hopen erop en als SUNWAY® zijn we er klaar voor!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details