Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNWAY introduceert nieuwe houtcollectie
Sunway hout Woodweave Ibiza.

SUNWAY introduceert nieuwe houtcollectie

SUNWAY® introduceert een nieuwe houtcollectie. De nieuwe collectie bestaat uit stalenboeken en handige stalenswatches die eenvoudig bij vloer- verf- en behangstalen gehouden kunnen worden. 

Drie houtseries

De bekende Memphis series is aangevuld met een aantal nieuwe items: Metallics: een serie jaloezieën met een metallic lak in metaalkleuren als koper, goud, zilver en brons, maar ook in kleuren als groen en blauw. Andere nieuwe series zijn Texture en Handcraft, dit zijn lamellen met een fraaie structuur. De Memphis serie kan tot 4 meter breed geleverd worden.

De tweede serie, Bamboo, is helemaal nieuw. Bamboe is duurzaam, relatief licht in gewicht en heel sfeervol. De slanke Bamboo jaloezieën zijn leverbaar in een 50 mm lamelbreedte en zijn leverbaar in mooie natuurlijke en vergrijsde beitstinten.

De derde serie, Detroit, bestaat uit kunststof met een fraaie houtstructuur en is geschikt voor vochtige ruimtes. De serie is aangevuld met een aantal nieuwe natuurlijke kleuren. 

Er zijn nieuwe kleuren toegevoegd aan de Woodweave blinds, de rol- en vouwgordijnen van geweven hout, waaronder dezelfde Metallic serie als in de Memphis serie. 

Sunway hout Memphis Metallic.

Privacy blind

Een uniek model in de Memphis serie is de Privacy blind. Er wordt meer privacy gecreëerd doordat er bij lamellen in gesloten toestand geen geponste koordgaten zichtbaar zijn. Dit effect wordt bereikt door inkepingen in de lamel en toepassing van een speciaal type ladderkoord. Door deze techniek sluiten de lamellen beter en wordt daglicht beter geweerd dan bij een standaard houten jaloezie. De optie Privacy blind voor de Memphis jaloezie kan worden uitgebreid met kanaalzijgeleiding. Dit zijn houten profielen die ‘in de dag’ of ‘op de dag’ kunnen worden geplaatst, waardoor er ook aan de zijkant minder licht de kamer binnenkomt. Deze optie heet de Hotel Privacy blind.       

Motorisatie

Alle houtproducten zijn ook gemotoriseerd leverbaar. Er zijn verschillende type motoren. Nieuw is dat de bedrade motoren nu ook leverbaar zijn in combinatie met ladderband.  Natuurlijk zijn alle elektrisch bediende jaloezieën te integreren in een Smart Home omgeving met behulp van een hub. Bediening van de jaloezie gaat dan via een app op een smartphone.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details