Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SLIMME ZONWERINGPRODUCTEN  UIT KONRADSREUTH

SLIMME ZONWERINGPRODUCTEN UIT KONRADSREUTH

MONTAGEVRIENDELIJKHEID HELPT MONTEUR

Met het Zip Tex ritsscreensysteem van ALUKON wordt het leven van de monteur een stuk gemakkelijker, legt salesmanager Benelux Hans Becks uit: “De geleider heeft een mooie, ranke uitstraling. Montage is eenvoudig dankzij het feit dat de geleider tweedelig is. Ook het plegen van onderhoud aan het systeem of het wisselen van het doek in geval van serviceverlening gaat eenvoudig. Het systeem is dermate stabiel, dat ALUKON de Zip Tex levert tot een maximaal oppervlak van maar liefst 18 m2. Wie groter wil gaan, kan kiezen voor een gekoppelde uitvoering.”

ALUKON biedt drie geëxtrudeerde kasten aan in een rechte, schuine en ronde uitvoering, in diverse afmetingen en in een RAL kleur naar keuze. Wie graag een inbouwkast wenst, wordt op zijn wenken bediend. “De expertise van ALUKON op het gebied van het inbouwen van systemen komt voort uit de ontwikkelingen op rolluikgebied”, stelt Becks vast. “Er wordt veel aandacht besteed aan een naadloze integratie in- of aan de gevel, wat vertaald wordt in de Zip Tex. Een andere, mooie eigenschap is dat de onderlijst in opgetrokken toestand vrijwel in zijn geheel in de omkasting verdwijnt. Dat maakt Zip Tex zeer geschikt voor situaties met naar buiten draaiende ramen, waar slechts beperkte ruimte boven de raamvleugels beschikbaar is.”

De Raff-E wordt kant-en-klaar aangeleverd, als werkend systeem in een omkasting, met twee geleiders erbij, in één doos.

 

Buitenjaloezie met doordachte techniek

Ook de Raff-E buitenjaloezie is door ALUKON ontwikkeld met montagegemak in gedachten. “Het inmeten, monteren en verlenen van service gaan net zo gemakkelijk als bij rolluiken”, benadrukt Becks. “De Raff-E wordt kant-en-klaar aangeleverd, als werkend systeem in een omkasting, met twee geleiders erbij, in één doos. Op locatie hoeft de monteur alleen maar de omkasting met de pootjes van de zijkap op de geleiders te steken. Eenmaal gemonteerd aan de gevel – precies zoals je een rolluik wordt gemonteerd – is het een kwestie van aansluiten en in gebruik nemen”, legt hij uit.

Dankzij een servicedeksel dat met het losdraaien van twee schroeven geopend kan worden, biedt de Raff-E een snelle en comfortabele toegang tot het binnenwerk. “Servicewerkzaamheden worden hiermee vergemakkelijkt, wat ook handig is als er grote maten in het spel zijn”, vervolgt Becks. “Bedenk dat de Raff-E tot wel 400 cm in de breedte en 450 cm in de hoogte kan worden geleverd. Dan is het prettig om te weten dat montage en service soepel kunnen verlopen.” ALUKON hoopt met de montagevriendelijke Raff-E monteurs tegemoet te komen die vooral ervaring hebben met het plaatsen van rolluiken en screens. “Met ALUKON zonwering kan iedere zonweringmonteur op een gemakkelijke en vertrouwde manier werken”, concludeert Becks.

ALUKON levert roldeuren voor garages tot 600 cm breed, met een oppervlak van 20 m2.

 

Garagedeuren

Als specialist in rolluiken heeft ALUKON ook garagedeuren van topkwaliteit in zijn assortiment. De deuren worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor grotere oppervlakken. “We leveren onze garage roldeuren tot 600 cm breed bij een oppervlak van 20 m2”, legt Becks uit. “Standaard wordt een optilbeveiliging, een automatische obstakeldetectie en een afrolbeveiliging meegeleverd.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details