Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Renson outdoor living bundelt krachten met Coco Wolf, Cosapots en Cubicvoor een weergaloze showcase tijdens het Salone del Mobile 2024

Renson outdoor living bundelt krachten met Coco Wolf, Cosapots en Cubicvoor een weergaloze showcase tijdens het Salone del Mobile 2024

Een wonderlijke combinatie van duurzaam, luxueus ‘outdoor living’ en innovatief design

Renson, dé trendsetter in exclusieve ‘outdoor living spaces’, kondigt met trots zijn samenwerking aan met drie gerenommeerde merken op een gezamenlijke stand op Salone Del Mobile. Samen met Coco Wolf (buitenmeubilair), Cosapots (handgemaakte bloempotten en plantenbakken) en Cubic (hoogwaardige buitenkeukens), resulteert dat in een grensverleggende kijk op ‘outdoor living’, onder en rond de gloednieuwe Amani buitenleefruimte.

Ter gelegenheid van zijn allereerste deelname aan het Salone del Mobile lanceert Renson zijn gloednieuwe ‘outdoor living space’ Amani. Het pure comfort, de visuele harmonie en de innovatieve technieken van deze nieuwe buitenruimte bewijzen dat ze werd ontworpen vanuit het hart. Het resultaat is een moderne, luxueuze en meeslepende ruimte waarin je het hele jaar door tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten van het buitenleven. ‘Made in Belgium’, verlegt Amani de grenzen van maatwerk en biedt eindeloos veel mogelijkheden om een buitenruimte met een persoonlijke toets in te richten.

Dieter Maes, CEO van Renson outdoor living: “We zijn ontzettend enthousiast om samen met Coco Wolf, Cosapots en Cubic de toekomst van outdoor living als totaalconcept voor te stellen tijdens Salone del Mobile. De synergie tussen de merken brengt Amani tot leven en toont aan hoe duurzaamheid, innovatie, luxe, comfort en architectuur perfect hand in hand kunnen gaan in een hedendaagse buitenruimte.”

Wie de stand bezoekt, wordt getrakteerd op een visuele én tactiele ervaring. Iedereen krijgt namelijk de kans om kennis te maken met de complexe details en de superieure kwaliteit van elk stuk. Daarnaast worden op de stand enkele speciale evenementen georganiseerd die bezoekers een exclusieve blik gunnen op hoe ‘outdoor living’ er in de toekomst zal uitzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details