Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rainbowsol: ‘De terrasoverkapping Fiësta is uniek in zijn klasse’
De Fiësta is maatwerk.

Rainbowsol: ‘De terrasoverkapping Fiësta is uniek in zijn klasse’

“Zoals zowel dealers als eindgebruikers van ons gewend zijn, is deze terrasoverkapping een geheel eigen ontwerp met een aantal aantrekkelijke – en nieuwe – extra´s.” 

Succesvol kleurenpalet

Deze terrasoverkapping wordt standaard geleverd in een krasvaste antracietgrijze structuurlak, in de speciale succesvolle structuurlak Stargrey (RAL 9007), in zijdeglans roomwit (RAL 9001) of in de volgens Bosch heel populaire kleur Sparkling Black. 

Grote maximale maatvoeringen

De Fiësta is zowel in een uitvoering met polycarbonaat als met glas verkrijgbaar. Met polycarbonaat is de maximale uitval 5 m, met glas 4 m. De maximale vrije overspanning is in de uitvoering met polycarbonaat 6 m bij een maximale uitval van 4 meter en in de uitvoering met glas 5 m bij een maximale uitval van 3,5 m. Bij Rainbowsol constateert men al geruime tijd een toenemende voorkeur voor de terrasoverkapping met glas. 

Het is mogelijk om met de overkapping ook – onregelmatige – hoeken te maken.

Altijd maatwerk en een variabele hellingshoek!

De Fiësta wordt altijd in maatwerk uitgevoerd, zowel in de breedte- als in de dieptemaat. “Door het vernuftige systeem met kantelprofielen kan het dak in een hellingshoek tussen de 5 en 20° worden geplaats”, legt Bosch uit. “Door de zorgvuldige werkvoorbereiding in de fabriek is het plaatsen een relatief eenvoudige aangelegenheid, waarbij er tijdens de montage ter plaatse weinig tot geen aanpassingen meer hoeven te worden gedaan.” 

Veilig én montagevriendelijk

De optionele led-verlichting, die eenvoudig door middel van kliklijsten onder de liggers kan worden gemonteerd, wordt standaard in een dimbare uitvoering geleverd. Doordat de spots al in de kliklijsten zijn gemonteerd, hoeven er dus geen gaten in de liggers te worden geboord. “Dat komt de stabiliteit en de veiligheid van het dak zeer ten goede”, aldus Bosch. 

De Fiësta kan met een aantal opties worden uitgebreid, zoals glazen schuifpanelen en schuttingdelen in aluminium om een of meerdere zijdes af te sluiten en tevens met een zonwering voor óp of als ónder het dak. Daarnaast zijn er ook de zipscreens leverbaar die als afsluiting kunnen worden toegepast. “Kortom, het programma bestaat uit een compleet aanbod aan producten waar de dealer bij de veeleisende consument van tegenwoordig voor de dag kan komen”, benadrukt Bosch. 

Speciale uitvoeringen

“Door de flexibiliteit van het systeem is de Fiësta voor de vakman ook in aparte uitvoeringen te plaatsen”, besluit Bosch. “Hoeken en verschillende uitvallen in hetzelfde project zijn voor deze overkapping geen probleem. Kortom, de Fiësta is een alleskunner in het segment betaalbare terrasoverkappingen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details