Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Perfecte isolatie in alle seizoenen: Raamluiken voor buiten
Raamluiken worden door Shutters Inc. in tal van variaties volledig in eigen beheer vervaardigd.

Perfecte isolatie in alle seizoenen: Raamluiken voor buiten

Een woning- of gebouw(ontwerp) net wat extra cachet geven? Dan kan worden gedacht aan het toepassen van raamluiken en direct worden geprofiteerd van een uitstekende isolatie, zowel in de zomer als in de winter. Dit oer-Hollandse product wordt door Shutters Inc. volledig in eigen beheer vervaardigd in vele variaties en verdeeld via een uitgekiend dealernetwerk. 

Raamluiken geven een woning of gebouw van buiten een bijzondere aanblik. Ze stralen karakter en klasse uit. Daarnaast bieden ze extra privacy en beschermen ze tegen de weersinvloeden, zoals fel zonlicht of gure wind. Door de isolerende werking van de raamluiken blijft het binnen in de winter langer warm en in de zomer langer koel. Shutters Inc. produceert raamluiken in verschillende soorten en maten. In hardhout is er keuze uit vier verschillende modellen, ieder met een eigen stijl, te weten Classic, Barn, Panel en Louvre. Binnen deze range producten zijn er ook weer verschillende mogelijkheden in uitstraling. Daarnaast levert Shutters Inc. binnenkort ook raamluiken in kunststof en aluminium. 

Raamluiken geven een woning of gebouw van buiten een bijzondere aanblik.

Topkwaliteit kleuren

Shutters Inc. levert zijn houten raamluiken, zonder of met grondverf of in vier standaard voorlakkleuren. De kleur is dekkend voor de eerste periode. Uiteraard is het ook mogelijk om de raamluiken direct in een topkwaliteit buitenlak te zetten, maar daarvoor wordt wel een meerprijs gerekend. Voor kunststof luiken is een houtnerf in meerdere kleuren mogelijk en de aluminium luiken kunnen in een groot aantal gewenste kleuren worden gepoedercoat. 

De raamluiken worden standaard geleverd met een luikbeslag naar keuze. Voor zowel muur- als kozijnmontage zijn er verschillende soorten beslag leverbaar en ook qua luikvastzetters en middensluitingen is er ruime keuzemogelijkheden. Zo biedt Shutters Inc. voor iedere stijl, van klassiek tot modern, een passende oplossing. Het luikbeslag wordt standaard voorzien van een RAL 9005 poedercoating. Naast beslag voor vaste en draaibare luiken zijn sinds kort ook schuifbare luiken mogelijk, zodat Shutters Inc. voor iedere situatie of hoogte bedienbare luiken kan aanbieden. 

Raamluiken zijn in een groot aantal variaties en kleuren leverbaar.

Advies

Shutters Inc. opereert vanuit twee vestigingen in Nederland en verdeelt zijn oer-Hollandse raamluiken via een uitgekiend dealernetwerk in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Een team van specialisten van Shutters Inc. voorziet dealers desgewenst van passend technisch advies en denkt mee in oplossingen bij eventuele afwijkende situaties. De ambities van Shutters Inc. liegen er niet om. Het bedrijf wil de komende jaren flink doorgroeien, zowel in binnen- als buitenland. Het product leent er zich uitstekend voor, zeker met het oog op de klimaatverandering en energietransitie. Raamluiken bieden immers onder alle weersomstandigheden een prima isolatie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details