Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Perfecte combinatie bij horren

Perfecte combinatie bij horren

Een nieuwe monsterkoffer en zwarte borstel-inrolpezen maken planning en uitvoering optimaal

Met een nieuwe monsterkoffer perfectioneert Warema de keuze bij horsystemen voor reeds aanwezige raam- of deurelementen, en ook de inbouwsituatie. Ook bij de kleuren is er nieuws: met de nieuwe extra mogelijkheid zwarte borstels in te zetten wordt de kleurcombinatie van hor en raam nog optimaler.

Voor de perfecte advisering in het plannings-, resp. klantengesprek ontwikkelde Warema een hoogwaardige monsterkoffer, waarin de omvangrijke horrencollectie in een praktisch ordnerformaat is samengevat. De monsterkoffer bevat originele stukken van de belangrijkste horprofielen, die gemakkelijk kunnen worden verwijderd om direct op het raam- of deurprofiel te controleren of het uitgekozen producttype goed past. In een zijdelings inschuifvak bevindt zich een stabiele, uitklapbare hor-kleurenkaart. Aan de ene zijde zijn de beschikbare gaassoorten in geperste vensters aangebracht, zodat die, direct tegen het licht gehouden, op hun lichtdoorlatendheid kunnen worden gecontroleerd. Aan de andere zijde is samengevat waarvoor de verschillende weefsels geschikt zijn. Kleurenkaart en profielmonsters vullen het geheel aan tot een perfect adviseringstool. Direct ter plaatse kan zo aan de hand van de monsterkoffer snel de constructief perfecte en qua kleur passende uitvoering van de hor worden vastgelegd.

Ook bij de kleuren is er iets nieuws

Horsystemen bepalen als zichtbare bestanddelen van de raam- en deurelementen in grote mate de architectuur van de gevel. Voor de kleurenkeuze van de geleiderails, afdeklijsten, etc. biedt Warema sinds lange tijd een breed gamma van kleurtinten en materialen, maar voor de borstel-inrolpees werd totnutoe met grijs slechts één standaardkleur aangeboden. Grijs harmonieert met de meeste kleurtinten heel goed – met de nieuwe borstel-inrolpees in zwart wordt nu echter bijzonder voor de in de trend liggende, donkere poederkleuren een optimale kleurafstemming aangeboden. De grijze inrolpees blijft de standaard bij de Warema horsystemen. Planners en opdrachtgevers kunnen alternatief echter zonder extra kosten de zwarte uitvoering bestellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details