Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Outdoor living in stijl was nooit eerder zo gemakkelijk!’
3D renders Renson 2020

‘Outdoor living in stijl was nooit eerder zo gemakkelijk!’

Het buitenleven wordt nog steeds populairder, in het privéleven en zelfs om te vergaderen. Dat kan bijna het hele jaar door, als er maar voldoende beschutting is tegen zon, regen of wind. Renson kan een pergola, tuinkamer, poolhouse of tuinpaviljoen tot op de millimeter en tot in de kleinste details personaliseren. Om daarbij te helpen, heeft het bedrijf zes designstijlen ontwikkeld: aards en zuiders (Earth Oasis), zachte pastelkleuren (Pure Essence), idyllisch (Idyllic Garden), spiritueel (Spiritual Harmony), tijdloze transparantie (Tech Cocoon) of een lounge-setting die de grenzen tussen binnen en buiten moet doen vervagen (Crystal Lounge).

Zes designstijlen helpen de eindklant op weg

De eindgebruiker die ervan overtuigd is dat een Renson terrasoverkapping absoluut in zijn of haar tuin thuishoort, zal zeker nadenken over de kleur waarin die dan moet worden uitgevoerd. Mogelijk moet ze in kleurgebruik aansluiten bij de kozijnen van de woning. Of valt de keuze op een eyecatcher of moet de overkapping juist in de rest van de tuin opgaan? Het is zelfs mogelijk om een aparte kleur voor het frame en de daklamellen te kiezen.

Crystal Lounge.

Verder kan worden gekozen voor geïntegreerde Fixscreen doekzonwering, Loggia schuifpanelen en buitengordijnen, die qua type, materiaal en kleur optimaal op de rest van de overkapping kunnen worden afgestemd. Om de keuze voor de eindgebruiker gemakkelijker te maken, heeft Renson de zes genoemde designstijlen ontwikkeld. Ze bieden voor elk wat wils en wijzen de eindgebruiker de weg. Renson geeft er de volgende omschrijving van:

Earth Oasis – Onder een aardebruine terrasoverkapping met Fixscreens en Loggiawood schuifpanelen in warme, zuiderse kleuren waant de eindgebruiker zich op vakantie in eigen tuin. Dik geweven buitengordijnen met een ambachtelijke uitstraling zorgen voor de finishing touch.

Pure Essence – Terug naar de essentie onder een overkapping in een zachte, neutraal-beige kleur. Een pasteltint die kan worden doorgetrokken in de Fixscreen en Loggiascreen Canvas schuifpanelen met geweven doek. Verfijnd geweven buitengordijnen vervolmaken de dromerige sfeer.

Idyllic Garden – Een warmgrijze structuur met olijfgroene ondertoon vormt de basis van deze overkapping. Dezelfde schakeringen keren terug in de Fixscreens en buitengordijnen in twee tinten. Loggiawood panelen met lamellen in thermo-es maken het geheel af.

Spiritual Harmony – Een tuinpaviljoen waar de zwartbruine basisconstructie in combinatie met hout en textiel extra verfijnd overkomt: daklamellen in een walnoot wooddesign, Loggiawood schuifpanelen of Fixscreens en Loggiascreen Canvas panelen met zwartbruin geweven doeken.

Tech Cocoon – Durf te experimenteren met dynamische kleuren in meubilair en decoratie. De transparantie van een witte overkapping met Fixscreens, loggiapanelen, glazen schuifwanden of gordijnen leent zich daar als tijdloze basis perfect voor.

Crystal Lounge – De kleur van de zachtgrijze tuinconstructie in combinatie met witte daklamellen keert terug in de Fixscreen doeken en de semi-transparante buitengordijnen. Strakke Loggialu Plano schuifpanelen doen de grenzen tussen buiten en binnen helemaal vervagen.

Het idee van Renson is dat de eindgebruiker, ongeacht voorkeuren, altijd zeker is van een passende kleurcombinatie en passende texturen en accessoires, zoals Fixscreen doekzonwering, Loggia schuifpanelen met houten lamellen of geweven doek en buitengordijnen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details