Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Omarm de zonnige kant van het leven met Tibelly
Het rustige maar toch kleurrijke dessin Liemers mag zich in een brede populariteit verheugen.

Omarm de zonnige kant van het leven met Tibelly

Ter gelegenheid van het éénjarig jubileum van de huidige Tibelly acrylcollectie, een gesprek met Simone Leenhouwers, vertegenwoordiger van Tibelly zonweringdoek. Zij deelt haar kijk op de wereld van zonweringdoek in 2024 en bespreekt de actuele en opkomende trends die de markt beïnvloeden. Daarnaast aandacht voor de opvallende populariteit van bepaalde zonweringdoeken, de duurzame eigenschappen én voor Tibelly’s samenwerking met KWF Kankerbestrijding in de voortdurende strijd tegen kanker. 

Acrylcollectie

Tibelly heeft afgelopen maand het eenjarig bestaan van de huidige acrylcollectie gevierd. Deze collectie is geïntroduceerd met een duidelijke missie voor ogen: het aanbieden van hoogwaardige zonweringdoeken met een rijke keuze aan patronen en dessins. Tibelly houdt de keuzemogelijkheden echter doelbewust beperkt, zodat zowel klanten als eindgebruikers niet overweldigd raken door een overvloed aan opties. “Het resultaat is een collectie die precies datgene biedt wat men van Tibelly mag verwachten: een compacte collectie doeken die perfect is afgestemd op de Nederlandse markt en de laatste kleurentrends”, aldus Simone Leenhouwers. “Het doet ons goed om na het eerste jaar te constateren dat onze acrylcollectie erg in de smaak valt.” 

Simone toont de Tibelly acryldoekcollectie.

Tijdloos stijlvol

Hoewel trends zich voortdurend ontwikkelen, zijn er enkele elementen die zich consistent handhaven, zoals de voorkeur van consumenten voor stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Deze voorkeur is opmerkelijk constant gebleken gedurende de afgelopen jaren en lijkt vooralsnog geen tekenen van verandering te vertonen.

Een opvallende trend is de voorliefde voor eenvoudige en verfijnde ontwerpen. Unidoeken en ton sur ton kleurenpaletten winnen nog altijd aan populariteit. Deze minimalistische benadering biedt een tijdloze uitstraling die naadloos past bij diverse bouwstijlen en tuinomgevingen. Met name grijs- en beigetinten zijn hierin zeer gewild. Deze kleuren stralen een gevoel van kalmte en elegantie uit en harmoniëren perfect met zowel moderne als klassieke decors. De veelzijdigheid van deze tinten maakt ze aantrekkelijk voor consumenten.

In Nederland blijft tevens de kleur bosgroen een favoriet. De diepe, rijke kleur van bosgroen voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de buitenomgeving en past mooi bij historische gebouwen en landelijke landschappen. Het dessin blokstreep groen/crème blijft ook populair en illustreert uitstekend hoe een klassiek ontwerp naadloos kan samengaan met moderne trends.

Meer dan alleen schaduw

Zonweringdoeken, zoals die van Tibelly, zorgen voor meer dan alleen een schaduweffect. Ze kunnen ook bijdragen aan energiebesparing, verhoogd comfort en verminderen van de ecologische impact. Donkergekleurde doeken worden vaak gekozen vanwege hun vermogen om warmte meer efficiënt buiten te houden. Dit draagt bij aan een verbeterde temperatuurregeling binnenshuis en zelfs op het terras. 

Deze eigenschappen maken zonweringdoeken een waardevolle investering voor consumenten die niet alleen streven naar verkoeling en bescherming tegen de zon, maar ook naar een groenere en duurzamere toekomst.

‘Samen maken we een verschil in de strijd tegen kanker!’

Tibelly en KWF

“Bij Tibelly leggen we niet alleen de nadruk op de kwaliteit van onze zonweringdoeken, maar ook op de kwaliteit van het leven”, aldus Simone Leenhouwers. “Al geruime tijd hebben we een betekenisvolle samenwerking met KWF Kankerbestrijding in de strijd tegen kanker, met speciale aandacht voor huidkankeronderzoek.” 

“Huidkanker is wereldwijd een groeiend gezondheidsprobleem en wordt veelal veroorzaakt door te veel blootstelling aan schadelijke uv-straling. Het is van cruciaal belang dat er meer inzicht komt in deze ziekte en dat er effectievere behandelmethoden worden ontwikkeld. Met financiële steun en bewustwording willen we bij Tibelly het belang van huidkankeronderzoek benadrukken en tevens de essentiële rol belichten die het KWF speelt bij het vergaren van kennis, het ondersteunen van patiënten en het financieren van onderzoek dat levens kan redden. Samen met het KWF hopen we een verschil te maken in de strijd tegen kanker en een toekomst te scheppen waarin huidkanker geen bedreiging meer vormt voor de gezondheid van mensen.” 

“Tibelly acryldoek biedt schaduw en bescherming. Het weert ten minste 90% van de schadelijke uv-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling. De zonweringspecialist en consument die voor Tibelly acryldoek kiezen, zijn direct eenmalig sponsor van KWF Kankerbestrijding en helpen bij het mogelijk maken van onderzoek naar huidkanker. Sinds 2010 doneren we voor iedere meter verkocht doek een bedrag en inmiddels staat de teller op maar liefst € 260.598,-.”

“In 2024 vieren we het succes van onze acrylcollectie, die stijl, duurzaamheid en innovatie combineert”, besluit Simone Leenhouwers. “Wie voor een Tibelly zonweringdoek kiest, houdt niet alleen de zon buiten, maar omarmt ook de zonnige kant van het leven en draagt tevens bij aan een meer duurzame en gezonde toekomst!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details