Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen
Plisségordijnen (Beelden: Stan Koolen)

Nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen

De nieuwe collectie bece® plissé- en dupligordijnen, die geschikt zijn voor ieder raam en iedere ruimte in huis, is vanaf nu leverbaar. De collectie bevat een range van stoffen, van transparant tot dicht geweven. “Ontdek de unieke stoffen, fijnste structuren en laatste trendkleuren”, nodigt Creative Director Meindert Bos van B&C uit. 

Dupligordijnstoffen met een bijzondere uitstraling.

Veelzijdig en functioneel

De collectie plissé- en dupligordijnen van bece® omvat luxe stoffen met een fijne structuur tot grof geweven stoffen. De kleuren variëren van fijne pastellen tot verschillende tinten zwart. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afwerkingen, montage-opties en bedieningen. 

Vochtbestendige en duurzame stoffen

Een voordeel is dat alle duplistoffen vochtbestendig zijn. Ze kunnen dus worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Behalve design en functionaliteit is ook duurzaamheid een belangrijk en centraal thema voor bece®. Dat blijkt uit het feit dat in de nieuwe collectie een serie stoffen zijn opgenomen die voor 40% is gemaakt van gerecyclede petflessen. Verder heeft meer dan de helft van de stoffen de Cradle to Cradle Bronze certificering en hebben bijna alle stoffen het Oeko- Tex100 certificaat. “Genoeg duurzame opties dus!”, concludeert Bos. 

Dupligordijn

100% tevredenheidsgarantie

“Als producent van hoogwaardige raamdecoratie willen we dat onze dealers en klanten altijd tevreden zijn met onze raamdecoratie”, zegt Bos. “Daarom voeren wij voor onze nieuwe collectie plissé- en dupligordijnen een 100% tevredenheidsgarantie in. De 100% tevredenheidsgarantie is een aanvulling op onze huidige vijf jaar garantie.” 

Verduisterend dupligordijn voor de slaapkamer.

Smart home dupligordijnen

“Onze nieuwe dupligordijnen passen perfect in een slimme woning”, besluit Bos. “Ze zijn ideaal voor ramen op moeilijk bereikbare plekken, zoals hooggelegen ramen of plafond­ramen. Extra fijn is dat dupligordijnen met een app, stem, afstandsbediening of wandschakelaar kunnen worden bediend, thuis of op afstand. Ze zijn ook verkrijgbaar met een geïntegreerde Somfy® batterijmotor in het favoriete model top-down-bottom-up.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details