Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Medewerker VELUX Nederland geëerd met unieke internationale award

Medewerker VELUX Nederland geëerd met unieke internationale award

Esther van Rossum ontvangt Villum Kann Rasmussen Award

Esther van Rossum, Local Finance Manager bij VELUX Nederland, heeft de Villum Kann Rasmussen (VKR) Award gekregen. De eervolle en zeldzaam uitgereikte award eert medewerkers die ieder op hun eigen manier een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het realiseren van het VELUX modelbedrijf in hun relatie met klanten, leveranciers en collega’s.

De VKR Award wordt ieder jaar op 23 januari, de geboortedag van oprichter Villum Kann Rasmussen, verstrekt aan een selecte groep medewerkers van de VKR Holding wereldwijd. “Esther heeft de Award gekregen omdat haar werk wordt gekenmerkt door een sterk gevoel van verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, leveranciers en (inter)nationale collega’s. Zij is bij ons begonnen als assistent-credit controller en doorgegroeid naar Local Finance Manager. Haar werk kenmerkt zich door een hoge standaard en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is al vele jaren vertrouwenspersoon voor haar collega’s en actief lid van de Ondernemingsraad. Dit alles maakt Esther een zeer gewaardeerde collega die deze erkenning verdiend,” aldus Michel Sombroek, algemeen directeur van VELUX Nederland.

De award, waarvoor iemand moet worden voorgedragen, werd in 1996 voor het eerst uitgereikt. Bij de selectie van de begunstigden ligt de nadruk op uitzonderlijke inzet, hoge mate van loyaliteit, een substantiële, hoge waarde en kwaliteit in werkprestaties, fantasie, initiatief, hulpvaardigheid tegenover collega’s en, tot slot, een aanstekelijk enthousiasme voor het werk. Alle kwaliteiten waarvan Villum Kann Rasmussen vond dat ze een bijdrage leveren aan een sterke en gezonde organisatie en VELUX een geweldig bedrijf maakt om voor te werken.

De award wordt mogelijk gemaakt door de Employee Foundation van de VKR Groep. Dit jaar is de award wereldwijd aan vijftien medewerkers uitgereikt. In de afgelopen jaren hebben 293 medewerkers over de hele wereld de Award ontvangen. Bij VELUX Nederland gingen in al die jaren slechts drie andere collega’s Esther van Rossum voor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details