Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur

Luxaflex® breidt collectie Plissé en Duette® Shades uit met FrameFix™ systeem

luxaflex

10 september 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Innovatief magnetisch frame maakt boren in kozijnen overbodig

Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, breidt de populaire collecties Duette® en Plissé Shades uit met het nieuwe FrameFix™ systeem; een magnetisch frame voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen. 

Boren niet meer nodig

FrameFix™ wordt middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen, maar ook voor draai-kiepramen. Het systeem is bovendien eenvoudig te verwijderen bij ruitreiniging. Zo is het met FrameFix™ niet meer nodig om gaten te boren, aangezien het systeem met een magnetisch frame op het raamkozijn wordt geplaatst. Dit betekent dat er meer lichtcontrole mogelijk is en deze nauw op het venster aansluit.

Het systeem is geschikt voor Plissé en Duette® Shades en leverbaar met de mogelijkheid voor een Top-Down/Bottom-Up bediening voor een optimale lichtbeheersing.

Energiebesparende raambekleding

Duette® Shades hebben een dubbele plooi, waardoor ze een strakke en elegante uitstraling hebben. Dankzij de honingraatstructuur hebben Duette® Shades een energiebesparende werking; ruimtes blijven koel in de zomer en warm in de winter. Daarmee is de collectie geschikt voor alle leefruimtes.

Vanaf oktober wordt de collectie uitgebreid met zeven extra scherp geprijsde transparante en zeven verduisterende stoffen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details