Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Kvadrat neemt Verosol over: Samenwerking met vele nieuwe internationale mogelijkheden

Kvadrat neemt Verosol over: Samenwerking met vele nieuwe internationale mogelijkheden

Kvadrat, wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardig designtextiel, heeft de Verosol Group overgenomen. Met de overname van Verosol creëert Kvadrat een sterke positie in de markt van technische zonwerende textielen. Verosol is de wereldwijde specialist in ontwerpen en produceren van functionele doeken voor binnenzonwering. De innovatieve doeken van Verosol bieden de hoogste prestaties op het gebied van warmte en daglichtregeling met behoud van zicht naar buiten, dit om een duurzamere leef- en werkomgeving te creëren. Met de overname van Verosol door Kvadrat, zal de toegevoegde waarde en bekendheid van high performance gemetalliseerde binnenzonwering vergroot worden.

Anders Byriel, CEO Kvadrat: “Verosol en Kvadrat delen dezelfde visie in het verleggen van de technologische en esthetische grenzen in textielontwerp. Kvadrat heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het vlak van innovatie. Als wereldleider op het gebied van gemetalliseerd textiel heeft Verosol een fundamentele positie in de markt. Door veel textielkennis in combinatie met glaskennis, kunnen temperatuur, licht en energiebesparingen behaald worden. Met de toetreding van Verosol tot de Kvadrat familie krijgen we toegang tot cruciale technologieën en kunnen we een sterkere positie in de markt creëren.”

Kvadrat

Jasper Hoek, CEO Verosol Group: “Kvadrat en Verosol Fabrics hebben reeds een jarenlange relatie. Deze nieuwe stap is een perfecte match voor beide bedrijven. Het brengt expertise op het gebied van hoogwaardige raambekleding samen en zal ons vooral internationaal veel nieuwe mogelijkheden geven.”

Verosol Fabrics gaat exclusief voor Kvadrat Shade gemetalliseerde doeken ontwikkelen; deze nieuwe onderneming is opgericht door Kvadrat en Coulisse. Deze doeken zullen beschikbaar gesteld worden via het wereldwijde verkoopnetwerk van Kvadrat.

In deze vernieuwde samenwerking tussen Verosol Fabrics en Kvadrat zal de strategie voor Verosol Nederland en haar dealernetwerk onveranderd blijven. Verosol Nederland blijft haar Official Verosol dealers en verkooppunten ondersteunen zoals men dat gewend is van Verosol. Door een intensievere samenwerking met Kvadrat zal dit bijdragen aan een positief effect op de naamsbekendheid van Verosol, met name onder architecten en designers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details