Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Kubistisch is de trend. Voor elk wat wils
Collectie Weinor..

Kubistisch is de trend. Voor elk wat wils

De mogelijkheden voor wat betreft afmetingen, kleur, doeksoorten, bedieningsvormen en accessoires zijn schier eindeloos. De eindgebruiker kan het zo gek niet verzinnen, of het is wel te koop. Als er in die veelzijdigheid op het moment al een trend benoemd zou moeten worden, zou dat de kubistische vormgeving moeten zijn.

De enorme veelzijdigheid die de markt biedt in vormen en kleuren maakt het mogelijk om bij elke gebouwstijl een passend knikarmscherm te kiezen. Nuttig omdat we in een ‘veelstijlige’ tijd leven. In België is de pastorijstijl populair, in Nederland de jaren 30 stijl. Maar er wordt ook heel modern gebouwd, in een strakke, kubistische stijl. En dan is er natuurlijk nog de bestaande bebouwing in een veelheid aan stijlen. Voor al die gebouwen is er in het huidige aanbod aan zonneschermen iets passends te vinden. 

Omdat ze onderscheidend zijn en momenteel veelgevraagd, profileren veel fabrikanten en leveranciers van zonneschermen zich in hun marketinguitingen op het moment met kubistisch vormgegeven schermen. Dat komt ook in dit Thema Knikarm- en Uitvalschermen terug. Het zou een trend kunnen worden genoemd, 

maar gezien de veelheid aan stijlen die er is en worden gevraagd, is dat misschien ook weer niet helemaal waar.   


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details