Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Klaar voor het najaar met de nieuwe vouwdaken van Harol

Klaar voor het najaar met de nieuwe vouwdaken van Harol

Harol introduceert de Phoenix Air en Phoenix Free vouwdaken

Met de herfst in aantocht, maakt het zomerse weer langzaam plaats voor lagere temperaturen. Veel mensen genieten het liefst zo lang mogelijk van het buitenleven, waardoor er meer vraag is naar terrasoverkappingen. Zonweringexpert Harol geeft daarop een stijlvol antwoord en introduceert twee nieuwe terrasoverkappingen – vouwdaken Phoenix Air en Phoenix Free – met elk een uniek design.

Bescherming tegen zon, regen én wind

De nieuwe uitschuifbare vouwdaken Phoenix Air en Phoenix Free van Harol weren in de zomermaanden de zon, zorgen voor verkoeling en beschermen tegen schadelijke uv-straling. Wanneer de vouwdaken gesloten zijn, bieden ze in de koude maanden juist extra warmte en bescherming tegen regen. De vouwdaken hebben gebogen doekprofielen met een zijdelingse afwatering, zijn sneeuwbestendig en hebben standaard 100% waterdicht regenwerend pvc doek. Zo zorgen de vouwdaken het hele jaar voor (overdekt) plezier.

Slimme upgrades

Voor nog meer comfort in het najaar, biedt Harol slimme upgrades. Zo zijn de Phoenix-vouwdaken uit te breiden met houten- of glazen schuifwanden en screens voor extra bescherming tegen wind en meer privacy. Om langer buiten te zitten zijn geïntegreerde verwarming en Step Light ledverlichting een perfecte toevoeging. Er is keuze tussen mono-directioneel (onder) of bi-directioneel (boven en onder) licht. De Step Light verlichting heeft een warme lichtuitstraling (warm wit, 3000 K), is dimbaar en heeft een maximale lichtemissie van 250 lumen. Ook is het mogelijk om ledverlichting te integreren in de doekprofielen en zijn de vouwdaken uit te breiden met stopcontacten, zelfs met usb-aansluiting.

Twee unieke designs

Het verschil tussen de Phoenix Air en Phoenix Free vouwdaken zit in het design. Waar de Phoenix Free gekenmerkt wordt door een strakke en moderne uitstraling, valt het ontwerp van de Phoenix Air op door de arcades bovenaan het vouwdak met als resultaat een eigenzinnige en karakteristieke look. Beide vouwdaken zijn zowel vrijstaand als direct aan de woning te plaatsen.

Innovatief én duurzaam

Met één druk op de knop zijn de vouwdaken te bedienen. De geruisloze io-motor kan aangestuurd worden door zon-, regen-, temperatuur- en windsensoren. Het energieverbruik voor het bedienen van het vouwdak, de verwarming én verlichting is zeer laag en alle materialen waaruit de Phoenix Free en Phoenix Air vervaardigd zijn, zijn voor 99% recyclebaar. Hierdoor passen de nieuwe vouwdaken perfect in de Harol-visie van innovatieve én duurzame oplossingen.

Eenvoudige installatie

De Phoenix Air en Phoenix Free zijn eenvoudig te installeren, dankzij de onderdelen die tot macrosamenstellingen worden voorgeassembleerd. Het technisch gedeelte – zoals de transformatoren, regelunits, ontvangers en bedradingsdozen – is goed bereikbaar, wat bijdraagt aan een snelle installatie. Dankzij de grote afmetingen van 5,5 x 7 m (Phoenix Air) en 5,5 x 6 m (Phoenix Free) zijn de vouwdaken ook geschikt voor professionele toepassingen zoals de horeca.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details