Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
heroal: ‘Roldeursystemen voor meer vrije ruimte’
heroal kwalificeert zijn roldeuren als bijzonder hoogwaardig, duurzaam en weerbestendig. (Beeld: Rensteph Thompson.)

heroal: ‘Roldeursystemen voor meer vrije ruimte’

Eersteklas materialen, technische perfectie tot in het kleinste detail en een grote verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden noemt heroal als de onderscheidende kenmerken van zijn efficiënte roldeursystemen. Alle roldeuren, bovenliggende roldeuren of rolhekken worden gemaakt uit een duurzame aluminiumlegering. Alle heroal-roldeursystemen zijn TÜV-getest en CE-gecertificeerd en scoren volgens heroal optimaal als het gaat om open- en sluitsnelheid, energie-efficiëntie, levensduur, bescherming tegen hagel en storm en geluidsisolatie. Integratie met smart home-systemen kunnen bijdragen aan een bijzonder comfortabele bediening. 

Uitgebreid portfolio voor elke toepassing

Het heroal RD 55-roldeursysteem is een slank uitgevoerd systeem met een kleine kastmaat. De roldeurlamel met een dekbreedte van 55 mm is slank en wikkelt strak. Met het heroal RD 55-roldeursysteem kunnen elementen tot 3500 mm breed en 3000 mm hoog worden gecreëerd. Het systeem kan zowel open als in een gesloten kast worden gemonteerd, waarbij kastmaten tot 254 mm kunnen worden toegepast.

Roldeursysteem heroal RD 55.

Het heroal RD 75-roldeursysteem is met name geschikt voor ruimtebesparende inbouw van grotere roldeuren met een maximale breedte van 6000 mm en een maximale hoogte van 5000 mm. Met een lameldekbreedte van 75 mm en diverse lamel- en uitrustingsvarianten biedt het systeem de mogelijkheid om maatwerkoplossingen voor inbouwsituaties in zowel particuliere als commerciële omgevingen te realiseren. Het systeem kan zowel open als dus ook in een gesloten kastsysteem worden gemonteerd, met kastmaten tot 365 mm. De gesloten montage van de roldeur in de kast is elegant vormgegeven en beschermt de roldeur tegen weers- en omgevingsinvloeden. 

Roldeursysteem heroal RD 75.

Het heroal RG 90-rolheksysteem vormt een systeemoplossing voor commerciële gebouwen met hoge veiligheidseisen, zoals in winkelgebieden. Omdat het een open systeem is, is het ook geschikt voor de toegang tot ondergrondse garages waar ventilatie essentieel is. De roldeur bestaat uit volledig geëxtrudeerd materiaal en is daarom uiterst stabiel en flexibel wat betreft kleurontwerp. Dankzij de gesloten montage in een kast van 300 mm kunnen de rolhekken van het heroal RG 90-systeem heel goed aan de bestaande architectuur worden aangepast. De RG 90 kan overigens ook zonder kast worden gebruikt, waardoor nog grotere maten tot de mogelijkheden behoren.  

Rolheksysteem heroal RG 90.

heroal-coating voor duurzame ontwerpdiversiteit

Alle heroal roldeursystemen zijn voorzien van een hoogwaardige coating die ze volgens heroal bijzonder kleurvast en duurzaam maakt. De coating zorgt tevens voor uitgebreide vormgevingsmogelijkheden. De geëxtrudeerde onderdelen van de heroal-roldeuren (zoals de geleiderails) zijn voorzien van de heroal hwr-poedercoating. Deze poedercoating is verkrijgbaar in de RAL-kleuren en exclusief ook in de kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. 

Visuele effecten – bijvoorbeeld hout-, beton- of roestlook – kunnen worden gerealiseerd met het heroal SD coatingsproces. Bij rolgevormde aluminium onderdelen wordt de tweelaags heroal diklak toegepast. Deze is volgens heroal eveneens extreem weerbestendig en zelfs gecertificeerd voor veeleisend gebruik op schepen. Ondanks de verschillende coatingprocessen zijn de oppervlakken van de geëxtrudeerde en rolgevormde onderdelen harmonieus op elkaar afgestemd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details