Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Heroal: ‘Productinnovaties en uitgebreide diensten voor heroal vakspecialisten’
Montage van het heroal VS Z EM screensysteem.

Heroal: ‘Productinnovaties en uitgebreide diensten voor heroal vakspecialisten’

Op de R+T 2024 presenteert heroal een breed aanbod aan diensten met betrekking tot de gehele proces- en waardeketen. Daarnaast toont het bedrijf productinnovaties op het gebied van rolluiken, zonwering en roldeuren. Onder het beursmotto ‘simply better spaces for life’ toont de producent van aluminium systemen zijn alomvattende systeemoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. In een werkplaatsruimte laat heroal klanten en geïnteresseerden van 19 tot en met 23 februari ook zelf de grote flexibiliteit en verwerkingsefficiëntie van de oplossingen en de veelzijdige voordelen van zijn product- en serviceaanbod ervaren. Daarnaast benut heroal de R+T 2024 als opmaat voor het 150-jarige jubileum van het bedrijf. 

Het VS Z screensysteem.

Flexibiliteit en efficiëntie bij bestelling, productie en montage

Bezoekers van de beursstand kunnen het hele proces, van het digitaal bestellen via de efficiënte verwerking tot de eenvoudige montage van de systeemoplossingen van heroal, live in een grote werkplaats meemaken. In regelmatige live-presentaties worden geïnteresseerden geïnformeerd over de grote mate van flexibiliteit en efficiëntie bij het werken met heroal-systemen, belooft het bedrijf. Afhankelijk van het gewenste afwerkingsniveau ontvangen afnemers hun heroal-oplossingen voor rolluiken, zonwering en roldeuren altijd op maat als lengteproduct, halffabrikaat of maatwerkelement. 

De VS Z hoekoplossing.

Innovatieve zonweringsystemen

Moderne woon- en utiliteitsgebouwen moeten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, comfort en design. Op de R+T presenteert heroal zijn innovaties op het gebied van rolluiken, zonwering en roldeuren, en slimme oplossingen voor gebouwbesturing die meerwaarde creëren. 

Een highlight op de beursstand is volgens het bedrijf het heroal C 50-vliesgevelsysteem met de heroal VS Z-hoekoplossing en een gebouwbesturing in samenwerking met Beckhoff Automation. De screendoeken van de heroal VS Z-hoekoplossing zorgen voor effectieve zonwering in hoekzones (zoals bij volledig glazen hoeken). Hiertoe worden de screens via afzonderlijke onderlijsten geleid, die beide over slechts één kabelgeleiding lopen. Hierdoor kunnen de screens onafhankelijk van elkaar worden bediend. Daarnaast worden andere, harmonieus in de vliesgevel geïntegreerde zonweringoplossingen met het heroal VS Z-systeem getoond, op basis van de slanke 25 millimeter heroal GR 25-geleidingsrail. 

Het heroal VS Z EM semipermanent, klikbaar solar screensysteem.

Innovaties en slimme oplossingen

Met zijn rolluiksystemen belooft heroal vakspecialisten maximale flexibiliteit, veiligheid en energie-efficiëntie. Met functionele optimalisaties, zoals de integratie van solar motoren en nieuwe varianten voor geleidingsrails en onderlijsten, opent heroal nieuwe mogelijkheden voor specialisten op dit gebied. Door de designopties uit te breiden, creëert heroal daarnaast nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor rolluiksystemen: voor individuele designs, zoals hout-, beton- of roestlook is nu de heroal SD-coatingtechnologie beschikbaar. Op de R+T zal betonlook als esthetische blikvanger te zien zijn. Door de mogelijkheid om heroal roldeuren nauwkeurig af te stemmen op de oppervlakken van de raam-, deur- en vliesgevelsystemen van een bedrijf, ontstaat de mogelijkheid om een harmonieus gevelbeeld tot stand te brengen. 

Via www.heroal.com/r-t-stuttgart kunnen geïnteresseerden gratis dagtickets voor de R+T aanvragen. Ook kan er een adviesafspraak worden gemaakt en zonweringspecialisten kunnen zich aanmelden voor een live-presentatie van de heroal innovaties op de heroal beursstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details