Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Harol: ‘Profiteer als horeca vier seizoenen van het buitenterras’
Harol Phoenix Air vouwdak.

Harol: ‘Profiteer als horeca vier seizoenen van het buitenterras’

Buitenterrassen zijn niet meer weg te denken uit de hospitality branche. Een (overdekt) terras is niet alleen fijn voor de consument, maar levert ook een meerwaarde voor elke horecazaak. “Met meer dan 75 jaar ervaring in de sector, biedt Harol samen met zijn gespecialiseerde Harol Leisure Concept-partners voor ieder horecaproject een perfecte oplossing om vier seizoenen lang te kunnen profiteren van het terras”, aldus marketingmanager Isabelle Wintmolders. 

De kwalitatieve oplossingen van het Harol Leisure Concept zijn erop gericht om het hele jaar door bescherming te bieden tegen alle weersomstandigheden. Ze weren in de zomermaanden de zon, ze beschermen tegen schadelijke uv-straling en zorgen voor verkoeling op het terras. In de koudere maanden bieden ze juist extra warmte en bescherming tegen regen dankzij het regenwerende en windvaste doek. “Zo kan een horecaondernemer elke vierkante meter van de buitenruimte optimaal benutten, meer zitplaatsen creëren en daardoor een hogere omzet halen uit het buitenterras. En dat niet alleen: de esthetische oplossingen voor het terras zullen ook de uitstraling van de horecazaak verbeteren. Een overdekt terras is daarom een ware must voor ieder horecabedrijf!” 

Multifunctioneel

Een lamellendak is voor veel horecazaken eveneens een goede oplossing omdat de stand van de lamellen eenvoudig naar wens kan worden aangepast. “In tegenstelling tot veel andere lamellendaken, kan het Brera lamellendak van het Harol Leisure Concept volledig open- en dichtschuiven”, vertelt Isabelle Wintmolders. “Hierdoor is het mogelijk om optimaal te genieten van de zon en zorgt het lamellendak ook voor voldoende beschutting tijdens regenachtige dagen. Zo wordt er een multifunctioneel terras voor elk seizoen gecreëerd.” Voor situaties waarin de buitenruimte een grote oppervlakte heeft, kan de modulaire constructie van het Brera lamellendak overigens oneindig worden uitgebreid en ook vrijstaand worden geplaatst. 

Specifiek voor de horecabranche

Naast lamellendaken omvat het Harol Leisure Concept een uitgebreide collectie terrasoverkappingen, pergola’s en vouwdaken in verschillende soorten en maten. Hierin biedt het bedrijf veel maatwerk om het maximale uit elke buitenruimte te kunnen halen. Dankzij diverse aanvullingen is het mogelijk om het terras stap voor stap verder uit te breiden. Zo is het mogelijk om de investering te spreiden. De horecaondernemer kan bijvoorbeeld beginnen met terrasverwarming en geïntegreerde ledverlichting voor een knusse sfeer. Ook kunnen de unieke oplossingen in een later stadium worden uitgebreid met extra screens of glazen- of houten schuifwanden voor een volledig gesloten terras. “Op deze manier kan elke vierkante meter van de buitenruimte optimaal worden benut én profiteert de horecaondernemer vier seizoenen lang van het terras”, concludeert Isabelle Wintmolders. “En dús betekent dit met zekerheid een boost voor de omzetambities van die horecaondernemer!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details