Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Geniet optimaal van het buitenleven met terrasoverkapping op maat van Harol

Geniet optimaal van het buitenleven met terrasoverkapping op maat van Harol

Zanger Jaap Reesema en zijn vrouw Kim Kötter verhuisden in 2023 naar hun droomwoning aan de Loosdrechtse Plassen. Er vond een ingrijpende verbouwing plaats, voordat zij intrek konden nemen in hun nieuwe woning. De riante tuin, de reden waarom Jaap en Kim verliefd werden op de woning, werd ook flink aangepakt. In zonweringexpert Harol zagen Jaap en Kim een mooie partner om een heerlijk terras te realiseren. Dankzij het unieke Brera lamellendak van Harol genieten Jaap en Kim samen met hun zoontjes het hele jaar door van het buitenleven.

100% maatwerk

De nieuwe woning van Jaap en Kim heeft een uniek design. “Dat vroeg om een maatwerk terrasoplossing”, vertelt Joris Draelants, Technical Director van Harol.” Jaap en Kim hadden de wens om een sfeervolle, schaduwrijke plek te creëren. Daarbij was maximaal lichtinval in de woning een vereiste. Bij de Brera kan het lamellendak volledig open en dicht schuiven. Zo geniet je van maximaal lichtinval en kun je met één druk op de knop de lamellen sluiten voor meer schaduw. Voor Jaap en Kim de ideale oplossing.”

Het Brera lamellendak van Jaap & Kim is ingebouwd in het dak van het terras, om de terrasoverkapping zoveel mogelijk te integreren met de woning. “Door het lamellendak aan de woning te bouwen, creëer je een verlengstuk van je woning”, vertelt Draelants. “Onze Harol-installateurs hebben samen met de architect rond de tafel gezeten om aspecten als ondergrond, dakstructuur, het verankeren en de dakafwerking te bespreken. Op basis daarvan hebben wij een oplossing op maat gemaakt. Zo sluit het lamellendak perfect aan bij de architectuur van de woning. Het resultaat is prachtig.”

Screens voor optimaal comfort

Harol biedt een ruime keuze uit upgrades om de terrasoverkappingen uit te breiden. Draelants: “Jaap vertelde dat ze in de zomermaanden veel last hebben van insecten zoals knutten. Screens zijn daarvoor een goede oplossing. Ruim een half jaar na het plaatsen van het Brera lamellendak, hebben we de terrasoplossing uitgebreid met onze Harol Coolscreens.

Deze houden niet alleen insecten op afstand, maar ook de laagstaande zon in het vroege voorjaar en bieden extra bescherming bij wind en regen. Jaap en Kim kunnen hun terras met de geïntegreerde screens volledig afsluiten. Ze behouden daarbij voldoende lichtinval zodat ze altijd kunnen genieten van hun prachtige uitzicht.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details