Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Eco-friendly en up-to-date: de nieuwe Gibus collectie zonweringsstoffen 2023.

Eco-friendly en up-to-date: de nieuwe Gibus collectie zonweringsstoffen 2023.

Stoffen gemaakt met gerecycled materiaal, nieuwe texturen met materiaaleffecten, trendy kleuren en nuttige oplossingen om het thermisch en visuele comfort te verbeteren, waardoor energiebesparing wordt gemaximaliseerd: veelzijdig en hoogwaardig, de Gibus collectie zonweringsstoffen 2023 is een eerbetoon aan schoonheid en duurzaamheid.

Niet alleen binnen maar ook in buitenruimtes – of het nu in een residentiële, zakelijke of Horeca-context is –vervullen stoffen de belangrijke functie van het overbrengen van kwaliteit, schoonheid en eenbepaalde stijl. Met betrekking tot zonweringssystemen – zonwering, verticale schermen of pergola’s – heeft de keuze van een doek nog andere, fundamentele waarden: de selectie van materialen, texturen en kleuren gaat in feite verder dan de concepten van esthetische intonatie en aanpassing van de buitenruimte om tegemoet te komenaan doelgerichte behoeften,ook op het gebied van thermisch en visueel comfort, evenals duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit is bekend bij Gibus, een van de topspelers in de wereldwijde high-end Outdoor Design sector, die  zoals altijd doelgericht aandacht heeft besteed aan het voorstel van stoffen voor zijn producten en die dit jaar zijn nieuwe collectie  presenteert.

Breed en veelzijdig, met een up-to-date karakter en op één lijn met de belangrijkste hedendaagse trends. Gibus presenteert de 2023-collectie zonweringsstoffen van hoge kwaliteit die zijn vervaardigd door de belangrijkste Europese fabrikantenvolgens eengeavanceerde technologie engeselecteerd om een bijzondere combinatie van schoonheid en functionaliteit te bieden. Compleet, met verschillende soorten materialen die geschikt zijn om concrete antwoorden te garanderen op de meest uiteenlopende behoeften en met verschillende prestaties, biedt het nieuwe assortiment Gibus-stoffen nuttige oplossingen om het thermisch en visueel comfort te verbeteren, energiebesparing te maximaliseren, een goede mate van privacy te bieden en zelfs een optimale bescherming tegen water, insecten of vuur te garanderen

Gemakkelijk schoon te maken en gekenmerkt door een hoge duurzaamheid, zijn de nieuwe Gibus-stoffen verdeeld in twee bijzondere lijnen: Polyester Acryl en Technisch Materiaal. De eerste lijn bevat 338 referenties, waaronder polyester, acryl en stoffen van gerecycled materiaal, terwijl de tweede bestaat uit 36 materiaallijnen, waaronder waterdichte voorstellen, met een hogere mate van brandwerendheid en filterscreens.

“De collectie voor 2023bevestigtMartijn Westenbrink Gibus NL B.V.  directeuris ontworpen om te voldoen aan de smaak en behoeften van de Europese markt. In het algemeen hebben we besloten om te kiezen voor een nieuwe generatie stoffen, gemaakt met minder agressieve chemicaliën in de producten en daardoor duurzamer. Steeds met het oog op een betere bescherming van het milieu, hebben we ook een specifieke lijn van gerecyclede stoffen geïntroduceerd die wordt geproduceerd door de inzameling van PET-flessen of textielproductieresten. De nadruk wordt dan ook gelegd op het nieuwe assortiment met een hogere mate van brandwerendheid,waaronder een reeksstoffenin klasse 1, geschikt voor gebruik in openbare ruimten en efficiënter, wat brandbeveiliging betreft, vergeleken met alle andere Gibus-materialen die brandwerend zijn in klasse 2. Vervolgens hebben we natuurlijk ook gekeken naar het esthetische aspect, waarbij we aanbevelingen invoegen met exclusieve tinten, aangename patronen en interessante materiaaleffecten”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details