Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Dickson lanceert INFINITY: Een nieuwe premiumoplossing met doeken in brede banen voor alle soorten zonwering

Dickson lanceert INFINITY: Een nieuwe premiumoplossing met doeken in brede banen voor alle soorten zonwering

Om de consument een 100%esthetische textieloplossing te bieden, lanceert Dickson Constant dit jaar zijn programma INFINTIY, geschikt voor alle soorten zonwering.

Met zijn brede banen en het Dickson Resilient System* wordt INFINITY nu dé referentieoplossing voor elk type zonwering!

Een investering voor de lange termijn

Omdat buiten leven voor de consument een plezier moet blijven, koppelen de doeken INFINITY esthetiek aan technische topkwaliteit. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan met een optimale weerstand tegen de omstandigheden buiten. De troeven van dit doek: hetbeschermt tegen de straling van de zon, het is waterafstotend en het heeft een sublieme mechanische weerstand.

INFINITY is verkrijgbaar in 4 baanbreedtes (165, 200, 250 en320 cm) en geweven met een exclusieve in de massageverfde veerkrachtige ‘resilient’ acryldraad. Dat zorgt vooreen ongeëvenaarde weerstand en duurzame stabiliteit.INFINITY weegt hetzelfde en is even dik als standaarddoek,waardoor het perfect past op al uw systemen, ongeacht hunomvang, zonder speciale aanpassingen.

Het doek is verkrijgbaar in 19 kleuren, voor elk wat wils. Het laat zich perfect aanpassen aan uw smaak, uw wensen en uw woning.

Technische voordelen voor meer comfort buiten

Doek zonder naden voor optimale weerstand
Voor doeken in brede banen zijn er minder naden nodig bij de confectie. Minder naden betekent minder verdikkingen. En dus minder plooien en golvingen.

Dimensionele stabiliteit duurzaam onder controle
Dankzij onze unieke technologie ‘Dickson Resilient System’* behoudt het doek lang zijn volledige stabiliteit en optimale spanning ondanks alle schadelijke invloeden waaraan het onderhevig is (het motorsysteem, slecht weer enz.). Zo behoudt men met de juiste hellingsgraad jarenlang een optimaal resultaat.

Unieke technologie in dienst van duurzaamheid
INFINITY is een doek met gelijke weerstand in schering en inslag. U kunt er dus mee werken in inslag- of scheringrichting, afhankelijk van de confectie. Doordat het bruikbaar is in de 2 richtingen, optimaliseert u uw confectietijd en verspilt u minder stof voor een duurzaam en esthetisch topresultaat.

Een polyvalent doek
INFINITY is geschikt voor elke zonwering. U kunt het gemakkelijk monteren als oprolbare of vaste zonwering, als zonnescherm, markies, pergola, zonnezeil, ritsscreen of parasol.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details