Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti zoekt nieuw talent

Deponti zoekt nieuw talent

Deponti is een snel groeiende internationale groothandel in aluminium overkappingen, houten overkappingen, glazen schuifwanden én hardhouten tafels. De bedrijfscultuur bij Deponti is informeel, no-nonsens, hands-on en heeft een echte ondernemersmentaliteit.

De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment én dealernetwerk flink uitgebreid. Als gevolg van deze forse groei en de ambities voor de komende jaren zijn wij voortdurend op zoek naar versterking van ons team. Zie hieronder een aantal van onze openstaande vacatures.

Accountmanager Buitendienst
Als accountmanager van Deponti ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van het Deponti dealernetwerk in jouw rayon. Het ultieme doel: lange termijn relaties met tevreden klanten en jaarlijkse omzetgroei in het rayon.

Commercieel medewerker Binnendienst
Als commercieel medewerker binnendienst van Deponti ben je de schakel tussen de buitendienst en ons distributiecentrum. Je bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor onze vaste klanten en verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van de binnenkomende orders van onze klanten en het maken van een transportplanning.

Chauffeur
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor de correcte en efficiënte afhandeling van uitlevering van onze producten aan onze vaste klanten. Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het rijden van leverroutes op een B-E combinatie en eventueel C-E trekker/oplegger / kooi aap.

Magazijn Medewerker
Als allround magazijn en logistiek medewerker van Deponti ben je verantwoordelijk voor de correcte en efficiënte afhandeling van inkomende orders tot aan transport en uitlevering. Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit handmatige orderpicking van de grote onderdelen uit het magazijn.

Om te solliciteren en voor meer informatie over de openstaande functies verwijzen wij u graag door naar www.deponti.com/vacatures

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details