Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti Group richt de blik vooruit!
Deponti Verdeca vouwdak.

Deponti Group richt de blik vooruit!

In de wereld van terrasoverkappingen en het buitenleven speelt Deponti Group inmiddels een belangrijke rol. Met een sterke focus op ontwikkeling en verbetering streeft het bedrijf, dat de drie merken Deponti, Palmiye Benelux en Viewline voert, naar het voldoen aan de groeiende vraag van zowel particuliere als horeca-klanten naar zijn producten. Het ultieme doel: het creëren van de perfecte buitenbeleving. Commercieel Directeur Thijs van Woensel deelt zijn inzichten in de meest recente ontwikkelingen binnen het bedrijf: “We zijn voortdurend in beweging en we genieten ervan!” 

Deponti Giallo overkapping met Viewline glaswandsysteem.

Deponti: Louvres: de samensmelting van elegantie en privacy

Een van de meest opvallende aankondigingen van Deponti is de lancering van een nieuw product: het bedrijf heeft recent Louvres aan het assortiment toegevoegd. “We onderzoeken voortdurend hoe we de buitenomstandigheden voor eindgebruikers kunnen verbeteren, gebaseerd op alledaagse behoeften”, licht Van Woensel toe. “De kernwoorden ‘elegantie’ en ‘privacy’ vormden de basis voor het ontwerp van onze Louvres. Het resultaat is een prachtig systeem van horizontale lamellen – louvres in het Frans – dat zonder twijfel als geslaagd kan worden beschouwd. We willen de eindgebruikers de mogelijkheid bieden om volledige controle te hebben over hun buitenbeleving, ongeacht de weersomstandig­heden. Dankzij de horizontale lamellen kunnen zij bescherming tegen weersinvloeden combineren met nauwkeurige regeling van licht en luchtcirculatie, wat resulteert in een unieke buitenervaring.”

Louvres: beweegbaar versus vast

De Louvres zijn verkrijgbaar in twee varianten, te weten beweegbaar en vast. “Met de vaste Louvres wordt een afscheiding gecreëerd zonder volledige afsluiting, waardoor altijd een gevoel van vrijheid en openheid blijft bestaan”, aldus Van Woensel. “Bij de beweegbare Louvres kan de eindgebruiker de lamellen openen, sluiten of kantelen om ze in de gewenste positie te plaatsen en is dus elke mate van afsluiting mogelijk, van open tot volledig gesloten.” 

Viewline: Windscherm voor particulier en horeca

Naast de recente ontwikkelingen bij Deponti zijn er ook spannende ontwikkelingen bij Viewline, de jongste telg van de Deponti Group, dat zich richt op innovatieve glassystemen. Viewline heeft zijn assortiment uitgebreid met Windscherm legt Van Woensel uit. “Het is een product dat zowel particuliere klanten als horecaondernemers zal aanspreken. Het zorgt ervoor dat de wind niet langer spelbreker is om van het buitenleven te genieten.” 

Om aan klanten de best mogelijke service te bieden, heeft Viewline het assortiment uitgebreid met nieuwe kleuropties. Van Woensel verbergt zijn ambities voor Viewline niet: “We hebben ons Viewline-team uitgebreid met toegewijde accountmanagers die zich inzetten voor het merk en de producten. Dat betekent dat we klantgerichte, op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. De innovatieve Viewline-producten verdienen die toewijding.” 

Palmiye Skyroof Plus.

Palmiye: topsegment en verfijning in Parapet-systemen

Palmiye kenmerkt zich door de focus op het topsegment. Het bedrijf kan volgens ­ bogen op een groeiende lijst aan indrukwekkende projecten die zijn gerealiseerd, zowel voor de horeca als voor particulieren. “Naast deze ontwikkeling kijken we ook naar bestaande producten. Zo investeerden we in het verbeteren en verfijnen van ons Parapet-systeem. Haast geluidloos opent of sluit de gebruiker het scherm op de ideale hoogte. Het laat zien dat we streven naar perfectie en optimaal vakmanschap.” 

Palmiye Parapet-systeem.

Deponti Group op de R+T

Op de agenda staat de R+T in Stuttgart, waar Deponti Group aanwezig zal zijn om zijn nieuwste innovaties te onthullen. “We kijken ernaar uit om met onze collega’s én onze producten op deze prachtige internationale vakbeurs te staan, een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze branche. We kunnen niet wachten om onze innovaties met de wereld te delen!”, aldus Van Woensel. 

De ontwikkelingen binnen Deponti Group tonen duidelijk aan dat het bedrijf allesbehalve stilzit. “We zetten ons met passie in voor het buitenleven en streven ernaar om onze dealers en eindconsumenten voortdurend te verrassen”, besluit Van Woensel. “We zijn constant in beweging en blijven trouw aan onze innovatieve kracht, waarin functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit essen­tieel zijn om het beste te bieden aan onze dealers en aan eindgebruikers!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details