Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti Group: ‘Horecaondernemers ondersteunen bij het creëren van de perfecte gastvrijheid’
De Nebbiolo biedt flexibele vormgevingsmogelijkheden.

Deponti Group: ‘Horecaondernemers ondersteunen bij het creëren van de perfecte gastvrijheid’

“Goed gastheerschap in de horeca begint met aandacht voor de kleinste details”, opent Thijs van Woensel, commercieel directeur van Deponti Group. “De optelsom van die details draagt bij aan een beleving die gasten bijblijft. Dat heb ik geleerd door onze vele intensieve contacten in de horecasector.” 

Deponti Group omvat de drie merken Deponti, Palmiye Benelux en Viewline. “Naast oplossingen voor particulieren spelen we als complete groep een integrale rol in het ondersteunen van de horeca”, aldus Van Woensel. “Samen met onze verkooppartners streven we ernaar om het horecagasten aan tafel aan niets te laten ontbreken en hen zo een optimale beleving te garanderen.” 

De Pinela Deluxe is uitstekend geschikt voor een horecaomgeving.

Deponti: het begin van het buitenleven

Deponti is als het ware de hoeksteen van Deponti Group, waar alles begint. “Deponti staat bekend om zijn aantrekkelijke overkappingen en producten die het buitenleven naar een hoger niveau tillen”, meent Van Woensel. “Voor horecaondernemers is een buitenruimte die het hele jaar door bruikbaar is van onschatbare waarde. Of het nu gaat om een intiem diner in de zomer of een gezellige brunch in de winter, Deponti biedt oplossingen die het buitenleven in alle seizoenen mogelijk maken. Dankzij de modulaire systemen en levering uit voorraad kan er ook nog eens heel erg snel een oplossing worden geboden!” 

Een grote horecaoverkapping van Palmiye.

Palmiye Benelux: de kunst van buitengewoon beleven

Met Palmiye Benelux bedient de Deponti Group het hogere segment middels de levering van luxe, gemotoriseerde overkappingen en bijbehorende producten voor horecagelegenheden, vertelt Van Woensel. “Of het nu gaat om lamellendaken die spelen met lichtinval en een moderne sfeer creëren, of vouwdaken met een fraai aluminium frame en hoogwaardig doek, Palmiye Benelux stelt – in samenwerking met zijn partners – horecaondernemers in staat om hun gasten een onvergetelijke buitenbeleving te bieden.” Palmiye kenmerkt zich volgens hem door de vele mogelijkheden en de diversiteit aan stijlen die het merk kan aanbieden. “Daarmee maken we het mogelijk om een perfecte match te vinden voor elke locatie en sfeer.” 

Viewline: De finishing touch in windschermen

Viewline, de jongste telg binnen Deponti Group, is gespecialiseerd in unieke en innovatieve glassystemen. “Het fraaie aan Viewline is het innovatieve karakter waar ons team dagelijks aan bouwt”, stelt Van Woensel. “De glaswanden met een uniek schuif-draaisysteem zijn hier een mooi voorbeeld van.” 

Van Woensel vertelt ook over een ander product van Viewline. “We hebben een windscherm geïntroduceerd als de finishing touch voor elke buitenruimte in de horeca. Het zorgt ervoor dat de wind geen spelbreker meer hoeft te zijn om gasten een zorgeloze horecabeleving te bieden. Het is een mooie aanvulling op de eerdergenoemde overkappingen van Deponti en Palmiye, maar biedt horecaondernemers sowieso mogelijkheid om hun gasten in elk seizoen en onder alle omstandigheden prettig op een terras te laten verblijven.” 

Expertise, service en betrokkenheid met de horeca

De optelsom voor Van Woensel is dat Deponti Group alles in het werk stelt om de perfecte partner voor de horeca te zijn, altijd in samenwerking met geselecteerde partners. “Met onze verschillende merken draagt Deponti Group bij aan het creëren van een optimale buitenbeleving voor gasten. Van de robuuste overkappingen van Deponti tot de veelzijdige en elegante oplossingen voor het hogere segment van Palmiye en de innovatieve glassystemen van Viewline. Wij zorgen ervoor dat horecaondernemers hun volledige potentie kunnen benutten, zodat uiteindelijk meer gasten een onvergetelijke ervaring hebben.” 

Van Woensel benadrukt dat expertise, service en betrokkenheid sleutelwoorden zijn voor de wijze waarop Deponti Group opereert. “Voor al onze merken hebben we ervaren projectleiders die graag meedenken met onze partners om de horecaondernemer te ondersteunen. Van begin tot eind bieden wij begeleiding en delen wij onze expertise. Met onze merken Deponti, Palmiye Benelux en Viewline, streven we in elke stap naar niets minder dan perfectie in de kunst van het gastheerschap!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details