Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Dealers van zonwering worden geholpen met montageservice
SunCircle-screens in Ede.

Dealers van zonwering worden geholpen met montageservice

Met meer dan 35 jaar ervaring is SunCircle een gerenommeerde fabrikant van zonwering en rolluiken. Ondertussen heeft het bedrijf zijn dienstverlening steeds verder uitgebreid. Een aantal jaar geleden merkte SunCircle dat er vanuit dealers steeds meer vraag kwam naar monteurs. “We hoorden de roep om personeel en hebben die beantwoord met onze eigen montageservice”, vertelt manager Remco de Groot. “Daarmee halen we een last van de schouders van onze klanten tijdens het hele proces van planning tot oplevering.” 

“We zijn begonnen met twee monteurs, maar ondertussen hebben we gemiddeld zo’n vijf teams aan het werk”, aldus De Groot. “We merken dat dealers door gebrek aan tijd en personeel zaken aan zich voorbij laten gaan. Daarom willen we hen het werk graag uit handen nemen. Dat scheelt hen tijd en zorgen, waardoor ze zich volledig op verkoop en advies kunnen richten. Bovendien hebben ze een centraal aanspreekpunt, wat schakelen een stuk gemakkelijker maakt.” 

Ook in Rotterdam-Hoogvliet voert SunCircle Montage een project uit.

Een ijzersterke combinatie

“Om aan de vraag van onze dealers te voldoen, voeren wij ook grootschalige projecten uit. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bezig met het monteren van 950 screens bij vier woontorens in Rotterdam. Een immense klus, waar dealers maar al te graag de hulp van SunCircle-monteurs bij gebruiken! Bij dergelijke grootschalige projecten zijn we betrokken vanaf de bouwtekening tot aan de realisatie. Alle tussenliggende stappen, denk aan offertes, inmeten en planning, worden door ons verzorgd. En willen eindgebruikers zorgeloos van de zonwering blijven genieten, dan bieden wij ook onderhoudscontracten aan. In combinatie met SunCircle-producten is dat een ijzersterke combinatie!”

Duidelijke communicatie

De monteurs van SunCircle Montage BV worden intern opgeleid met hulp van een uniek e-learning programma. “Hierin wordt ook veel aandacht besteed aan onze omgangsnormen, zowel intern als met klanten”, benadrukt De Groot. “Zo blijft ook in dit opzicht onze kwaliteit recht overeind.” 

Bij elk project staat voor SunCircle Montage BV goede communicatie met dealers en klanten centraal. “Zij blijven gedurende hun hele project op de hoogte via ons digitale platform. Daarin houden we bij wat wij hebben gedaan, geïllustreerd met foto’s. Onze monteurs werken met tablets om de voortgang van het werk bij te houden. Hierdoor verloopt ieder proces zo efficiënt en duidelijk mogelijk.” 

Ook voor klanten zonder lopend project maakt SunCircle Montage BV graag tijd, sluit Remco de Groot af. “Vragen staat vrij! Iedereen is welkom voor informatie of een kennismaking. We staan regelmatig op beurzen en hechten veel waarde aan het contact met onze klanten.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details