Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
CORNELS®: ‘De SPICA CORNELS® GLASS is de ideale beschutting voor terrassen’
Complete tuinkamer met lamellendak van CORNELS®.

CORNELS®: ‘De SPICA CORNELS® GLASS is de ideale beschutting voor terrassen’

Een veelgevraagd product voor het horecaterras én nu ook voor toepassingen in particuliere tuinen: het glazen windscherm. CORNELS® speelt in op deze vraag vanuit de markt met de introductie van een aantrekkelijk inschuifbaar glazen windscherm. “Sinds de introductie aan het dealernetwerk in de Benelux is de belangstelling zo groot dat CORNELS® zelfs een nieuwe productielocatie voor SPICA CORNELS® GLASS opent in Nederland”, aldus Cornelis Nieuwenhuis, directeur-eigenaar van CORNELS®. 

Inschuifbare glazen windscherm

“Ons inschuifbare glazen windscherm SPICA CORNELS® GLASS is het meest aantrekkelijk model dat er op de markt is”, zegt Nieuwenhuis aan. “Het windscherm is eenvoudig met de hand in hoogte te verstellen van 110 naar 185 cm hoog. Elektra is daarbij niet nodig, want het systeem werkt met een gasveer Het kan daardoor overal worden gebruikt.” 

Hoewel CORNELS® bekend staat om zijn maatwerkproducten, vormt SPICA hierop deels een uitzondering. Het windscherm is namelijk in de standaardmaten 110, 130 en 150 cm breed verkrijgbaar, uitgevoerd met een zwart of antraciet aluminium frame (met of zonder plantenbak). “Deze standaard uitvoering wordt veel gevraagd en is daarom snel uit voorraad leverbaar. Uiteraard blijft maatwerk altijd mogelijk: elke RAL-kleur en andere afmetingen kunnen op aanvraag worden geleverd.” 

“Het minimalistische design past op elke locatie”, gaat Nieuwenhuis verder. “Doordat vrijwel het hele windscherm uit glas bestaat, biedt het de gebruiker een vrijwel panoramisch zicht op de omgeving. Dat en het feit dat het effectief de wind weert, maakt het ideaal voor gebruik bij horecaterrassen en terrassen van tuinen, bijvoorbeeld aan het water en in de polder, waar regelmatig veel wind staat.” 

“De windbestendigheid van CORNELS® inschuifbare glazen scherm is zeer goed. Mits verankerd is het windscherm uitgeschoven bestand tegen windsnelheden tot 73,6 km/u. Bij hogere windsnelheden adviseren we het windscherm in te schuiven. Ook het model met plantenbak kan tegen een stevige wind, mits de bak goed is gevuld is en verzwaard met grind en grond.” 

Het inschuifbare glazen windscherm SPICA CORNELS® GLASS, toegepast op een horecaterras..

Waardevolle toevoeging in uw showroom

“Bovenop alle productvoordelen is de SPICA het meest aantrekkelijk geprijsde hoogwaardige product in de markt”, vertelt Nieuwenhuis enthousiast. “Dat maakt het product extra gewild om in de showroom te plaatsen. Vrijwel alle dealers van CORNELS® hebben de SPICA inmiddels staan. Alle voordelen van dit nieuwste CORNELS®-product voor de eindgebruiker maken dat het tot een mooie aanvulling op het assortiment. Bovendien neemt het glazen windscherm weinig ruimte in en wanneer de zonweringspecialist kiest voor het model met plantenbak, kan het ook nog eens eenvoudig binnen uit showroom worden verplaatst. Klanten kunnen dan meteen uitproberen hoe eenvoudig de SPICA werkt!” 

Nieuwe productielocatie geopend

Voor de verdere groei van het bedrijf was CORNELS® al enige tijd op zoek naar een ideale locatie. “De kans deed zich voor om een productiefaciliteit te openen schuin tegenover onze showroom en ons kantoor in Nieuw-Vennep, bij Schiphol. Dat is uiteraard perfect”, constateert een trotse directeur-eigenaar. “Dankzij deze nieuwe locatie – die we medio juni openen – zijn we in staat om SPICA CORNELS® GLASS nog sneller en uit voorraad te leveren. Ook biedt de locatie ons de mogelijkheid om grotere aantallen in korte tijd te produceren. Mede daardoor is ons glazen windscherm op voorhand al zo aantrekkelijk geprijsd!” 

Een complete tuinkamer creëren met CORNELS®

CORNELS® is in de slechts twee en een half jaar dat het merk bestaat al een begrip geworden in de zonweringbranche. “Dat komt omdat wij alles bieden voor het realiseren van een complete tuinkamer”, meent Nieuwenhuis. “Elk product van CORNELS® is maatwerk. Hierdoor kunnen onze dealers vrijwel elke wens van hun eindklanten realiseren, welke afmetingen, kleur, samenstelling en afwerking ook wordt gewenst. De mogelijkheden die we bieden zijn ongekend. Naast vouwdaken hebben we ook lamellendaken, zoals de AVIOR CORNELS® Elite serie. De lamellen van deze exclusieve overkapping kunnen kantelen én schuiven. De prijs ervan is zeer aantrekkelijk wanneer afgezet tegen vergelijkbare hoogwaardige producten in de markt.” 

Volledig ontzorgt met dealer-pakket

“Naast onze unieke maatwerkproducten bieden we dealers een aantrekkelijk dealerpakket aan”, vervolgt Nieuwenhuis. “Onze dealers ontvangen heel veel ondersteuning, van bouwtechnisch advies en tekenwerk – zoals het verzorgen van 2D-tekenwerk en 3D-visuals – tot online en offline marketing. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van onze dealershowroom om hun klanten optimaal te informeren over de CORNELS®-producten.”

“Ofschoon onze producten vanuit het oogpunt van montagegemak zijn ontwikkeld, bieden we waar nodig ook hulp aan bij de montage. En uiteraard werken we met een portal waar de dealer alle informatie over onze producten, orders, levertijden enzovoort eenvoudig kan raadplegen.” 

“Wie dealer/verdeler van CORNELS® wil worden, een SPICA showroommodel wil bestellen of informatie wil, kan gerust contact opnemen”, besluit Cornelis Nieuwenhuis. “Ga naar cornels.nl of bel +31 85 130 72 97 en maak een afspraak!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details