Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Centronic Plus, de nieuwe generatie afstandsbedieningen
Voor de draadloze bediening van rolluiken en zonwering gebruikt BECKER Antriebe al achttien jaar de inmiddels beproefde Centronic-technologie.

Centronic Plus, de nieuwe generatie afstandsbedieningen

Gemak dient de mens. Dat geldt natuurlijk ook voor de bediening van rolluiken en zonwering. “Waarom zou je die moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan?”, aldus het team van BECKER Benelux. Al achttien jaar gebruikt BECKER Antriebe voor de draadloze bediening van rolluiken en zonwering de inmiddels beproefde Centronic-technologie met een zendfrequentie 868,3 MHz. “Onze afstandsbediende producten uit het Centronic-gamma worden al sinds jaar en dag geprezen voor hun betrouwbaarheid en installatiegemak.” 

Omdat stilstand gelijk staat aan achteruitgang werkt BECKER Antriebe voortdurend aan het uitbreiden en verder verbeteren van zijn assortiment. Een van de resultaten van die inspanningen is Centronic Plus. 

Met Centronic Plus brengt BECKER Benelux de nieuwste generatie buismotoren en besturingen voor bediening op afstand van rolluiken en zonweringen op de markt.

Tijd voor de nieuwe evolutie!

Sinds kort brengt BECKER Benelux met Centronic Plus de nieuwste generatie motoren en besturingen voor bediening op afstand van rolluiken en zonweringen op de markt. Daarbij wordt gebruikgemaakt van mesh-technologie (in goed Nederlands een vermaasd netwerk). 

Bij een mesh-netwerk is elk apparaat binnen het netwerk met elk ander apparaat verbonden. Dat zorgt voor een doeltreffende werking van alle apparaten omdat ze linksom of rechtsom altijd met elkaar in verbinding staan: is er een verbinding geblokkeerd, kan er altijd een andere worden gevonden. Deze technologie biedt veiligheid, zekerheid en bereikbaarheid, ook bij grotere projecten met statusmelding. 

De nieuwste generatie buismotoren van BECKER Benelux heet Centronic Plus.

“De in een mesh-netwerk geïntegreerde Centronic Plus buismotoren van BECKER zijn standaard voorzien van een aantal functies die voor veiligheid en comfort van de gebruikers zorgen”, weten ze bij BECKER Benelux. “Denk hierbij aan hindernisherkenning, optilbeveiliging, doekcorrectie, de mogelijkheid om tussenposities in te stellen en nog veel meer.” 

De afstandsbediende producten uit het Centronic-gamma staan bekend om hun betrouwbaarheid en installatiegemak.

Huiscentrale CC41 CentralControl

Met de nieuwe smarthome huiscentrale CC41 CentralControl worden de bedienings- en besturingsmogelijkheden die BECKER Benelux aanbiedt nu nog completer. “De huiscentrale maakt het mogelijk om rolluiken of zonwering heel eenvoudig met de BECKER-app op smartphone, tablet of computer vanuit thuis of elders te bedienen”, zegt het team van BECKER Benelux. “Daarnaast kunnen schakeltijden of zon-, wind- en regenwaarden heel eenvoudig via deze app worden ingevoerd. Overigens kunnen eerdere projecten die met Centronic of B-tronic motoren zijn uitgerust – motoren van de vorige generatie – ook met deze huiscentrale worden bestuurd.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details