Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Cedeko introduceert 3 nieuwe collecties

Cedeko introduceert 3 nieuwe collecties

Cedeko zal dit jaar prominent aanwezig zijn op de Interieur Collectie dagen van 15 t/m 17 september 2019 in Gorinchem. Op deze beurs introduceren wij de volgende geheel nieuwe collecties: “Pleated Elegance” Plissé en Duette, Shutters & de SMART combi collectie. Daarnaast willen wij u graag kennis laten maken met onze geheel vernieuwde huisstijl en stijlvolle display.

Cedeko Plissé & Duette “Pleated Elegance”

Deze collectie is geheel ontworpen volgens onze nieuwe huisstijl. In deze collectie vindt u een ruim en eigentijds kleurpallet aan Duette stoffen op 25, 32 en 64mm celbreedte en Plissé op 20 en 32mm plooibreedte.

Voor de bediening kan worden gekozen uit: Smartcord, Literise, Easyrise, Bediengreep en Koordbediening. Voor eenvoudige montage op draai- kiepramen zonder schroeven worden de geheel nieuwe montage opties EASYFIX en SMARTFIX gepresenteerd. EASYFIX is een aluminium frame waarin de Duette of Plissé wordt geïntegreerd, welke d.m.v. mageetstrips op het raam wordt bevestigd. Naast eenvoudige montage, biedt dit systeem ook optimale verduistering. SMARTFIX is een montagesysteem waarbij de Duette of Plissé d.m.v. plakprofielen op het raam wordt gekleefd.

Cedeko Shutters

Geheel nieuwe collectie shutters met totaal 48 kleuren in gelakte, geborstelde en gebeitste uitvoering. Het kleurpallet is geheel nieuwe samengesteld door onze designers en afgestemd op de huidige interieurtrends en kleuren.

Noviteiten in nieuwe shutter collectie:
• Unieke “Grained” uitvoering met voelbare nerfstructuur in vele moderne kleuren (zie foto)
• Standaard verborgen scharnieren
• Nieuw: 76mm brede lamel
• Nieuwe frames en montage opties
• Nieuwe oplossingen voor draai- kiepramen en dakramen
• Shutters met geïntegreerde Duette aan achterzijde voor optimale verdonkering
• Een verantwoorde keuze: nieuwe duurzaam verbouwde houtsoort welke zeer licht is en borg staat voor een lange levensduur en mooie nerfstructuur
• Verbeterde technische zijstijl
• Ultra Clearview

 

SMART combi collectie

De SMART collectie is een geheel nieuwe collectie, waarin alle belangrijke producten zijn opgenomen met zeer populaire stofseries en materialen. Deze producten zijn van topkwaliteit en worden geproduceerd in onze fabriek in Eindhoven. De prijs van de producten uit de SMART collectie is echter tot 40% goedkoper dan de bekende merkfabrikanten. Hiermee biedt de SMART collectie u als dealer de mogelijkheid aan antwoord te bieden op Internetaanbieders en prijsvechters.

In de SMART collectie zijn de volgende producten opgenomen:
Rolgordijnen, Duo Rolgordijnen, Duplis en Plissé Shades, Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën & Verticale Jaloezieën. Bovendien biedt de SMART collectie vooral keuze uit mooie materialen en kleuren, waardoor het SMART product garant staat voor een mooi eindresultaat.

Bezoek onze stand op de Interieur Collectie dagen te Gorinchem:

Standnummer Cedeko op de InCoDa : 508

Openingstijden InCoDa te Gorinchem:
Zondag 15 september : 12.00 – 18.00 uur
Maandag 16 september : 10.00 – 21.00 uur
Dinsdag 17 september : 10.00 – 18.00 uur

Gratis toegangskaarten kun je aanvragen via de website van de Interieur Collectie Dagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details