Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘De B50S is een elegant en strak knikarmscherm’
De Brustor B50S. Het terras wordt verlicht door de in de kast ingebouwde ledverlichting.

Brustor: ‘De B50S is een elegant en strak knikarmscherm’

Zijn klanten op zoek naar de perfecte schaduw op hun terras en een optimale licht- en warmte-inval binnenshuis tijdens de koelere maanden, dan is een knikarmscherm volgens de specialisten van Brustor een goed idee. Het Brustor B50S knikarmscherm is de nieuwste toevoeging aan het Brustor zonweringgamma. “De B50S is robuust, maar heeft tegelijkertijd het strakke en elegante design behouden dat de B50 kenmerkt”, aldus salesmanager Maxim Devos. “Het is ideaal om kleine oppervlakken, zoals appartementen te beschaduwen.”

Terrasscherm Brustor B50S.

Robuust en compact zonnescherm

Het Brustor B50S knikarmscherm is de kleine broer van de B50XL. Alle B50 zonneschermen hebben een ovaal en compact design. Voor optimale bescherming van de onderdelen, hebben ze een volledig gesloten cassette, om de onderdelen en het doek langer als nieuw te houden, ongeacht de weersomstandigheden. “Dankzij de robuuste kast is de B50S beschikbaar tot 5,5 meter breed en heeft hij een maximale uitval van 3 meter”, vertelt Devos. “De B50S kan eenvoudig met slechts twee steunen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd, wat het scherm ook heel geschikt maakt voor appartementen.”

Elegant en strak design

“De ingenieuze techniek van de Brustor zonneschermen staat een mooi design niet in de weg”, vervolgt Devos. “Het B50S knikarmscherm heeft een strak design en is uitgerust met een sterke arm met twee staalkabels. In de kast of in de armen kan extra ledverlichting worden geïntegreerd om extra sfeer te creëren en het terras tot ’s avonds laat te kunnen gebruiken.” Net als alle Brustor knikarmschermen is ook de B50S uitgerust met een Somfy-motor die eenvoudige met een afstandsbediening of met de smartphone kan worden bediend.

Personalisatiemogelijkheden

Het B50S knikarmscherm is beschikbaar in vier standaardkleuren: Brustor wit, RAL 7016, RAL 9001 en RAL 9005ST. Deze laatste kleur is toegevoegd vanwege de trend om zwarte ramen te plaatsen. Als optie is een uitgebreid gamma aan andere RAL kleuren mogelijk. Zo kunnen klanten zelf kiezen voor de kleur die het beste past bij hun ramen en woning. Ten slotte kan de B50S worden uitgerust met een aantal opties. Naast sfeervolle ledverlichting zijn dat terrasverwarming of een volant als extra bescherming tegen de laagstaande zon.

Brustor vat de sterke punten van de B50S als volgt samen:

  • Extra stevige kast
  • Elegant design
  • Geïntegreerde, optionele ledverlichting in kast en armen
  • Ideaal voor appartementen
  • Grote keuze aan duurzame doeken in een uitgebreid gamma aan RAL kleuren
  • Bediening via de smartphone en tablet mogelijk 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details