Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Aluprof: ‘SkyRoll is een moderne en functionele screenoplossing’

ALUPROF-2020-scena05B_View01_P

23 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het zijn de SkyRoll Zip, de SkyRoll Classic en de SkyRoll Eco, die in constructieve details van elkaar verschillen. 

SkyRoll ZIP

De SkyRoll ZIP is bedoeld voor grote glasoppervlakken. Omdat het een ritssysteem is, is het doek bestand tegen hogere windsnelheden, zijn er geen lichtspleten en is het insectenwerend. De SkyRoll Zip is uitgerust met een telescopische assprop om montage en demontage, bijvoorbeeld voor onderhoud, te vereenvoudigen. De SkyRoll ZIP is leverbaar in een in-, een opbouw- en een voorzetversie. Waar geëxtrudeerd aluminium wordt gebruikt, kan elke willekeurige RAL kleur worden gekozen om de screen af te stemmen op de kleur van kozijnen of gevel. 

SkyRoll Classic

De SkyRoll Classic is het populairste screenzonwering van Aluprof. Het is een systeem zonder ritsgeleiding en zowel bedoeld voor gebruik in openbare gebouwen als in moderne woningbouw. Ook dit systeem is verkrijgbaar in een inbouw-, opbouw- en voorzetversie en het heeft ook de telescopische houder voor de wikkelbuis voor snelle montage en demontage. 

SkyRoll Eco

SkyRoll Eco is handbediend en een economische oplossing voor minder veeleisende situaties. AluClick zorgt voor het gemakkelijk neerlaten en ophalen van de screen. De SkyRoll Eco is verkrijgbaar als voorzet- en inbouwscreen. Het doek is bij de SkyRoll Eco in de geleiders gefixeerd, waardoor er geen lichtspleet optreedt en insecten worden geweerd. Ook dit screensysteem heeft de eerder genoemde telescopische houder voor de wikkelbuis. 

Bij de SkyRoll is rekening gehouden met optimalisatie van magazijnvoorraden en daarmee kostenbesparing. Onderdelen als geleiders, assen en onderlatten kunnen voor alle gekozen varianten worden gebruikt. Sommige accessoires zijn zelfs compatibel met de rolluiksystemen van Aluprof. Aluprof ziet dat als een belangrijke pre van zijn SkyRoll systeem. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details