Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aanmelding Unilux dealers geopend

Aanmelding Unilux dealers geopend

De deuren zijn weer geopend bij Unilux! Om zijn dealers optimaal te kunnen bedienen, bleven de deuren het afgelopen seizoen tussen april en oktober voor nieuwe dealers wederom gesloten. Aanmelden als klant van Unilux was in die periode niet mogelijk. “Misschien klinkt het niet logisch”, aldus CEO Patrick van Loosbroek, “maar dat is het wel!” 

“In het hoogseizoen staan we klaar om ervoor te zorgen dat onze bestaande partners hun afspraken na kunnen komen”, legt Van Loosbroek uit. “Met een product als het onze moet je snel kunnen leveren. Een acuut probleem vraagt immers om een acute oplossing.” 

Unilux profileert zich met een snelle levertijd van één week én de constante kwaliteit van zijn maatwerkproducten. “Door het uitgesproken commitment naar elkaar zijn we nog meer voorbereid op pieken tijdens het seizoen en daarnaast zijn zo ook alle marketingactiviteiten op tijd klaar”, aldus Van Loosbroek. “We versterken zo onze slagkracht. Ook afgelopen seizoen konden we zodoende alles op tijd leveren. Een goede voorbereiding is bij Unilux dus écht het halve werk!” 

Voor 2020 zijn die voorbereidingen alweer in volle gang, benadrukt Van Loosbroek. “Voor onze dealers hebben we mooie dingen in petto. Product-technisch zullen we de focus leggen op het succes van de Softfit.” Deze nieuwe hor is eerder dit jaar genomineerd voor de Z&R Product of the Year Award 2019 en goed ontvangen in de markt. “De vakspecialist herkent meteen de voordelen van dit product”, weet Van Loosbroek. “Deze nieuwkomer is wellicht iets duurder, maar het meet- en montagerisico is veel kleiner. De Softfit heeft een flexibele rand waarmee hij in elk kozijn past. Het grote voordeel voor de consument is dat het raam gewoon dicht kan.” Het product is volgens Van Loosbroek mooier geworden ten opzichte van zijn voorgangers. “Het gaas is strakker ingespannen én het product is platter geworden. Hij neemt nog maar een derde van de ruimte in, wat logistiek en milieutechnisch een voordeel is.” 

Dealerbijeenkomst bij Unilux in Boxtel.

Samenwerken aan ontwikkelingen

Volgens Van Loosbroek is deze nieuwste hor een mooi voorbeeld van wat Unilux als fabrikant terugkrijgt vanuit de markt. “Tijdens onze jaarlijkse trainingen spreken wij de monteurs die in de dagelijkse praktijk met onze producten werken. Die praktijkervaringen zorgen ervoor dat wij onze producten kunnen verbeteren. Wij hebben nu deze nieuwe Softfit hor bedacht, een simpel en uiterst doelmatig product dat eigenlijk door de monteurs is bedacht! Overigens delen zij hun ervaringen met dit product ondertussen alweer met ons.” 

Unilux dealer worden

“Dealers die het volgend seizoen ook binnen een week de beste kwaliteit horren van Nederland geleverd willen hebben, die willen bouwen op een betrouwbare partner met het beste advies voor hun klanten en willen meeliften op landelijke campagnes en acties, nodigen we uit contact met ons op te nemen en te komen kennismaken in onze fabriek in Boxtel”, besluit Patrick van Loosbroek. “De data staan in de advertentie in deze Z&R. Wij zorgen voor een leerzame dag als start van een mooie samenwerking. Meldt u wel vóór 31 maart 2020, want dan sluiten de Unilux deuren weer voor nieuwkomers!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details