Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
2024 wordt een feestjaar!

2024 wordt een feestjaar!

De R+T komt er weer aan

2024 wordt een feestjaar, in ieder geval wat (zonwering)beurzen betreft! Heimtextil is er natuurlijk elk jaar, maar daarnaast zijn er ook edities van Polyclose en de R+T. Met name die laatste beurs heeft lang op zich laten wachten. Er is in 2021 weliswaar een R+T digital geweest, maar dat was uiteindelijk niet meer dan een surrogaat-beurs. Een échte R+T met échte exposanten en échte bezoekers die zich in Stuttgart treffen, heeft maar liefst zes jaar geleden voor het laatst plaatsgevonden! 

Natuurlijk kijkt ook Z&R vooruit naar de komende beurs, en dat al langere tijd, want er zijn al verschillende voorbeschouwingen geweest. Langzaam maar zeker voelt iedereen de spanning stijgen, niet in de laatste plaats organisator Messe Stuttgart. Op de volgende pagina’s kijken ze op geheel eigen wijze vooruit op de komende beurs en nodigen ze de lezers van Z&R natuurlijk uit om de R+T 2024 te komen bezoeken. En het moet gezegd zijn: de R+T is een belevenis! 

Zonweringspecialisten zullen minder geïnteresseerd zijn in poorten en deuren, maar alleen al op het gebied van rolluiken, zonwering, buitenleven, aandrijvingen & besturingen enzovoort, is er zoveel te zien, te horen en te beleven dat bezoekers ogen, oren en tijd tekort zullen komen om alles in zich op te nemen. 

Randprogramma

Naar goed Duits gebruik heeft de R+T ook altijd een uitgebreid randprogramma met lezingen, symposia, persconferenties, demonstraties en wat dies meer zij. Maar de meeste bezoekers uit Nederland en België zullen vooral geïnteresseerd zijn in alles wat op de beursvloer wordt geboden en dat is meestal al meer dan genoeg! 

Exposanten

In deze voorbeschouwing geven een aantal bedrijven en inkijkje over hun plannen voor de R+T 2024. Het kan niet meer dan een tipje van de sluier zijn, want veel – vooral Duitse – bedrijven sparen hun nieuwste producten vaak op om ze pas op de beurs aan het grote publiek te tonen. Bovendien kan zich in deze voorbeschouwing maar een beperkt aantal bedrijven presenteren; een volledig overzicht zou Z&R 6 zo dik als een telefoonboek maken. Bij wijze van spreken dan, want die zijn tegenwoordig niet meer zo dik. 

Overigens is er ook buiten deze voorbeschouwing nog R+T-nieuws, bijvoorbeeld in het artikel over de overname van Lienesch International BV en Sensuna GmbH door Coulisse. Coulisse was voorheen altijd heel prominent op de R+T aanwezig. Deze keer hebben ze twee stands, een Motionblinds smart home-stand (oost-ingang, stand EO300) en een stand samen met Lienesch (hal 1, stand 1D21). 

Een volledig overzicht van alle exposanten is te vinden op de website van de R+T.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details