Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
2022 was dynamisch voor Deponti
De lamellen van de Pinela Deluxe kunnen kantelen én schuiven.

2022 was dynamisch voor Deponti

Terugkijken op een jaar van verdiepen en verbreden

Deponti biedt sinds 2011 het beste aan huis. Het bedrijf maakt de belofte waar voor eindconsumenten om het hele jaar door te genieten van buiten, met alle comfort van binnen. Het afgelopen jaar was een aangenaam dynamisch jaar voor het bedrijf. Van de realisatie van een geheel vernieuwd kantoor tot en met het werken aan innovaties op het gebied van het buitenleven en het winnen van een FD-Gazellen Award. Tijd voor een gesprek met commercieel directeur Thijs van Woensel van de Deponti Group, om stil te staan bij het afgelopen jaar. 

Een overkapping in de nieuwe kleur RAL 9005 in de nieuwe Deponti-showroom.

Vernieuwd kantoor

Als eerste benoemt Van Woensel een heel belangrijke ontwikkeling van het afgelopen jaar: de realisatie van het nieuwe kantoor van Deponti in Oss. “Het is voorbijgevlogen, het afgelopen jaar. In het begin van het jaar waren we nog druk bezig met het uitbreiden en inrichten van ons kantoor. Inmiddels geniet ik er volop van als ik zie hoe collega’s plezier beleven aan het samen werken én samenwerken op deze plek. Aan iedereen bieden we nu een fijne werkplek om met de kern van ons werk bezig te zijn: het buitenleven – samen met onze dealers – steeds aangenamer maken!” 

Sterke focus

Deponti heeft zich het afgelopen jaar sterk gefocust, vertelt een bevlogen Van Woensel. “We zijn er in 2022 in geslaagd om ons te richten op verdieping en verbreding. Dat zit niet alleen in het realiseren van een nieuw kantoor. Zo hebben we kennis en expertise toegevoegd aan ons rijke team van collega’s. Ook lukte het om alle dealers van onze bestelportal gebruik te laten maken, waardoor ze ook meteen op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen Deponti. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in innovaties op het gebied van het buitenleven. Daaruit is onder andere Viewline ontstaan, een innovator op het gebied van high end glassystemen. Ten slotte hebben we ons productaanbod verbreed. Dat hebben we gedaan door bijvoorbeeld zwarte overkappingen – in RAL 9005 – alsmede een steellook voor de Fiano glazen wanden toe te voegen aan ons assortiment.” 

Fiano glazen wanden met steellook.

Een dynamisch jaar

Wat Van Woensel nog bijna vergeet te noemen, is het winnen van een FD Gazellen Award, en dat voor het achtste jaar op rij! “Als we alles op een rij zetten, kunnen we zeker spreken van een dynamisch jaar.” Wat hem het meest trots maakt? “Als ik dan zo door ons vernieuwde pand loop en om me heen kijk, dan markeert dat voor mij de volwassenheid van ons bedrijf. Dat doen we met zijn allen door steeds een stapje verder te zetten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details