Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘De veelzijdige Tumba is een technisch hoogstandje’
Evelien Janssen-Verweij: “Met de met de V642 – Tumba van Verano® kan op elk terras het ideale buitenklimaat worden gecreëerd.”

Verano®: ‘De veelzijdige Tumba is een technisch hoogstandje’

“In de wereld van zonwering is pergolazonwering V642 – Tumba een technisch hoogstandje”, aldus hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “Met zijn unieke dubbele functie biedt de Tumba niet alleen bescherming tegen de brandende zon, maar ook tegen onverwachte regenbuien. In deze bijdrage aan het thema Terrasoverkappingen gaan we graag dieper in op de technische aspecten en voordelen van deze innovatieve en bekroonde pergolazonwering.” 

‘Een schaduwrijke oase’

Verano® heeft de pergolazonwering Tumba ontworpen met het oog op comfort en veelzijdigheid. Met het beweegbare zonweringdoek kan het beschaduwde oppervlak naar wens worden aangepast om eindgebruikers perfect te laten genieten van warme zomerdagen. Het doek weert schadelijke uv-straling. “De V642 – Tumba voldoet als schaduwrijke oase aan de eisen van elke buitenruimte, of het nu gaat om een particuliere tuin of terras, de buitenruimte van een kantoor of een horecaterras”, zegt Evelien Janssen-Verweij. 

De pergolaoverkapping V642 – Tumba heeft een Red Dot Design Award gewonnen.

‘Regenbestendigheid op zijn best’

“Wat de Tumba echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het zonweringsdoek te sluiten, waardoor de pergolazonwering fungeert als een spatwaterdichte overkapping. Dit betekent dat zelfs als een onverwachte regenbui opdoemt, het terras een aangename en droge plek blijft. Dit maakt de Tumba de perfecte keuze voor eenieder die zijn buitenruimte wil benutten, ongeacht het weer.” 

‘Technisch vernuft’

“De V642 – Tumba is gebouwd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie”, gaat Evelien Janssen-Verweij verder. “Het frame is vervaardigd uit duurzaam aluminium dat stevig en stabiel is. Palen en zijgeleiders van de pergolazonwering hebben hetzelfde formaat, waarmee eenheid in ontwerp, en uitstraling wordt bereikt. Het zonweringdoek is gemaakt van hoogwaardig zonwerend, waterafstotend en weersbestendig hightech polyester unidoek met ritsgeleiding. Dit unidoek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en maakt een kleine cassette mogelijk. Dankzij de optionele geïntegreerde verlichting kan de Tumba ook ‘s avonds worden gebruikt. Het zijn al deze kwaliteiten – samen met het gepatenteerde lockingmechanisme – die ervoor hebben gezorgd dat de V642 – Tumba is bekroond met een Red Dot Design Award.” 

‘Betrouwbare bescherming en duurzaamheid’

Verano® heeft de V642 – Tumba ontworpen om lang mee te gaan. “Het hoogwaardige materiaal en de solide constructie zorgen voor een betrouwbare bescherming, jaar na jaar. De duurzaamheid van de Tumba maakt het voor consument, bedrijf én voor de zonwering­specialist een rendabele investering voor de lange termijn. De Tumba is niet alleen een veelzijdige oplossing, maar ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat naadloos past bij de uitstraling van het moderne terras.” 

“Voor bedrijven of particulieren die een overkapping zoeken die zowel bescherming biedt tegen de zon als tegen een regenbui, maar ook voor de zonweringspecialist is de Tumba de ideale keuze”, besluit Evelien Janssen-Verweij. “Met het beweegbare zonweringdoek kan een schaduwrijke omgeving worden gecreëerd, met gesloten doek ontstaat een spatwaterdichte overkapping. De gebruiksmogelijkheden, de technische aspecten en de extensieve verkoopvoordelen van deze pergolazonwering maken het een favoriet onder de partners van Verano®. Kortom, de hoogwaardige en veelzijdige pergolaoverkapping Tumba van Verano® is zeker het overwegen waard!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details