Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Unilux: ‘Een gang door de natuur!’

Unilux: ‘Een gang door de natuur!’

“We zijn hier niet om nieuwe dealers te werven. We zijn hier vooral om onze belangrijkste boodschap andermaal uit te dragen: bescherm de insecten!” Aan het woord is Jurjen Schotanus, een van de drie accountmanagers van Unilux. 

“Ons verhaal dat we insecten, zoals muggen, niet te makkelijk moeten willen elimineren, omdat ze vervelend rondzoemen in de huiskamer, is – zo heb ik het gevoel – in de afgelopen tijd goed geland bij de consumenten. Ik denk dat onze campagne succesvol is. Er is in de markt absoluut meer bewustzijn ontstaan over het feit dat we eigenlijk heel afhankelijk zijn van insecten. Maar dat neemt niet weg dat we het verhaal moeten blijven vertellen. Dat doen we dus hier met de hoop dat de vakhandel dat bewustzijn vasthoudt én dat men inziet dat er dus altijd opvallende haakjes zijn voor een goed gesprek met de consument in de showroom, waardoor je uiteindelijk een gesprek over horren tot stand brengt.” 

De beleving was in ieder geval op prima op orde. Noem het een klein informatief museum, noem het een mooie gang door de natuur… Een bezoek op de stand op Polyclose leverde de bezoeker hoe dan ook inspirerende nieuwe feitelijke kennis op, waardoor het draagvlak voor het credo ‘Bescherm de insecten’ alleen maar groter zal worden. 

Cijfer voor de beurs: 7,5
Cijfer voor het marktsentiment: 7

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details