Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SunCircle ondersteunt de vakhandel
De SunCircle G110 is voor het eerst op Polyclose getoond.

SunCircle ondersteunt de vakhandel

Ondernemer kiest voor de gewenste samenwerking

Het nieuwe jaar begint goed voor SunCircle. De zonweringfabrikant zet dit jaar nog meer in op de samenwerking met zijn dealers waar in 2023 mee werd gestart. “Wij kunnen op veel vlakken ondersteuning bieden en onze dealers ontzorgen”, zegt mede-eigenaar Johan van Huigenbos. 

SunCircle heeft ruim 170 dealers, maar begon in 2023 dus met een eerste franchise in Nieuwegein. “We hebben er nu een jaar opzitten en zijn in gesprek met een dealer die groter wil. Wij kunnen hem de ondersteuning bieden van een fabrikant, zodat hij zich helemaal kan richten op ondernemen.” Inmeten doet de franchisenemer straks zelf, maar SunCircle is verantwoordelijk voor de montage van de screens, uitvalschermen, knikarmschermen, pergolazonwering en rolluiken. 

De geleider van de SunCircle G110 is gepatenteerd.

De juiste ondernemer koppelen is het uitgangspunt

Inmiddels zijn er ook al een tweede en derde winkel bijgekomen. Een hiervan is gevestigd in Amstelveen. “Deze winkel wordt nu gedraaid door de vorige eigenaars”, vertelt Van Huigenbos. “Overname door een nieuwe ondernemer kost vaak tijd, maar het andere bedrijf – uit Almelo – konden wij al meteen koppelen aan een vloerenbedrijf dat op zoek was naar uitbreiding. Deze ondernemers boden al de service om binnen één week een compleet nieuwe vloer inclusief vloerverwarming te realiseren. Zonwering was voor hen een welkome aanvulling. Én de naam Blancozon Almelo blijft behouden!”

Op Polyclose toonde SunCircle een nieuwe screen, gebaseerd op het Somfy Solar-concept. “Wij hebben al een solar screen in ons assortiment, met solar techniek van Brel. Nu is er ook de variant op basis van Somfy-techniek. Het voordeel van deze variant is dat hij een losse accu heeft. De montage is eenvoudig en de accu laat zich makkelijk vervangen. Met de solar techniek van Brel zit de accu in de motor, hierdoor is het systeem compact en voordelig. Er valt nu dus echt iets te kiezen!” 

“De nieuwe screen is voorzien van een nieuw, gepatenteerd type geleider, en heeft een strakkere afwerking. 2023 was voor ons een prima jaar. Met de nieuwe producten en overige ontwikkelingen in het verschiet hopen wij op een positief 2024”, besluit Van Huigenbos. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details