Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Succesvolle open dag Totallux voor outdoor ledoplossingen
Het clubhuis biedt veel mogelijkheden voor klanten.

Succesvolle open dag Totallux voor outdoor ledoplossingen

Vooruitlopen in ledoplossingen, dat is waar Totallux voor gaat. Het bedrijf biedt innovatieve lichtoplossingen voor buiten. Het bedrijf is gespecialiseerd in ledoplossingen voor bijvoorbeeld terrasoverkappingen, veranda’s en zonneschermen. Op 4 september heeft Totallux een open dag voor zijn klanten georganiseerd. Oprichter en CEO Jan Mark Zumpolle noemt het evenement een groot succes. 

In 2003 heeft Jan Mark Zumpolle Totallux opgericht. Destijds lag de focus van het bedrijf vooral op verlichtingscomponenten. Die expertise is ondertussen onder andere verschoven naar outdoor ledoplossingen. “We ondersteunen onze nationale en internationale klanten met zowel maatwerk als standaardoplossingen”, vertelt Zumpolle. “Verlichting is voor hen vaak een klein onderdeel, maar voor ons is het de hoofdzaak.” 

Bespreekruimte in het nieuwe bedrijfspand van Totallux.

Een nieuwe plek

De open dag vond plaats in het nieuwe clubhuis van Totallux, dat eind vorig jaar zijn deuren heeft geopend. “Met het nieuwe pand zijn we echt bezig om door te ontwikkelen in servicegerichtheid naar de klant. Er is ruimte voor events, trainingen, presentaties en uitleg over de mogelijkheden van onze ledtoepassingen. We willen onze klanten vertrouwd maken met onze producten en trainen hen ook graag. Zo kunnen zij weer de mogelijkheden van onze verlichting aan hun klanten uitleggen.” 

Het nieuwe clubhuis van Totallux.

Investeren in innovatie

“Vooruitlopen zit in ons DNA. Ons team en onze producten zijn daarom continu in ontwikkeling. We investeren momenteel bijvoorbeeld in de kennis van ons team en software en ledtoepassingen rondom smart homes. Daarmee kunnen mensen nu via hun smartphone of tablet de verlichting aansturen.”

Naast de nieuwste ledtoepassingen, investeert Totallux ook in klantrelaties. “We luisteren graag naar individuele klanten en naar wat de markt nodig heeft. We doen ons uiterste best om daarin vooruit te lopen. Daar zijn we ook sterk in: de gaten invullen om mensen verder te ontzorgen en helpen. Zo blijven we op een gezonde manier doorgroeien en staan we in goede en minder goede tijden klaar voor onze relaties.” 

De open dag is volgens Jan Mark Zumpolle ook een uitstekende manier gebleken om met de markt in contact te blijven. “Onze nieuwe producten en toekomstvisie werden zeer positief ontvangen en we hebben ook goede feedback gekregen. Die nemen we mee in de richting die we kiezen. Uiteindelijk was het een mooi samenspel van relaties onderhouden en laten zien welke mogelijkheden wij bieden en daarmee ook de positie van onze relaties te versterken.”

Bezoekers krijgen een inkijk in de organisatie van Totallux.

Samenkomen

Zumpolle ziet veel waarde in ontmoetingen op locatie. “Wanneer mensen face to face samenkomen, heb je een veel leukere dynamiek. Mensen communiceren met elkaar, zien dingen, horen dingen en wisselen ideeën uit. Daar komt altijd wel wat uit, zowel zakelijk als persoonlijk. Zo proberen we bij elkaar te blijven en de relatie nog hechter te maken. We gaan eigenlijk altijd voor langetermijnrelaties.”

“Evenementen zoals dit gaan we ook zeker herhalen. Graag zelfs! Of het nu gaat om grotere events, trainingen of private viewings”, vertelt Zumpolle. Maar ook buiten het clubhuis zoekt Totallux graag de verbinding met de markt. In februari 2024 heeft het bedrijf een eigen stand op de R+T in Stuttgart. “We hebben nu een sneak preview gegeven van onze ledtoepassingen. In Stuttgart laten we daar nog meer licht op schijnen!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details