Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Joy, de bioklimatische pergola van Gibus voor een eiland van welzijn waar men het hele jaar door kan vertoeven.

Joy, de bioklimatische pergola van Gibus voor een eiland van welzijn waar men het hele jaar door kan vertoeven.

Modulair, technologisch, essentieel, Joy de bioklimatische pergola van Gibus gaat in dialoog met de natuur en het landschap, waardoor er controle van licht, warmte en comfort is als de weersomstandigheden veranderen.

Kunnen genieten van een buitenruimte, zowel in de zomer als in de winter, is een voorrecht dat, zeker na de pandemie, niemand wil opgeven. Tijd buitenshuis doorbrengen brengt meerdere voordelen met zich mee voor het algemene welzijn en een goed ingerichte buitenruimte kan een verlengstuk van het huis worden waar men het hele jaar door kan vertoeven.

Dit is het geval met Joy de bioklimatische pergola van Gibus, die esthetiek en technologie combineert en een oase van rust biedt om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van natuurlijk licht terwijl u

beschermd blijft.  Joy behoort tot de toplijn die door het bedrijf wordt aangeboden en is de ideale oplossing voor terrassen en kleine tuinen, dankzij de gestroomlijnde, minimale en luchtige structuur.

In geëxtrudeerd gepoedercoat aluminium, met staanders van 13×13 cm doorsnede en een 25 cm hoog omtrekframe, is deze pergola modulair, verkrijgbaar in eiland- of aanleunende, evenals aanpasbaar in verschillende kleuren en configuraties om zich te voegen aan elke context en project. 

Het bioklimatische regelsysteem is toevertrouwd aan verstelbare lamellen, bestuurd met afstandsbediening of Gibus Connect App, waarmee zonlicht, ventilatie en temperatuur onder de pergola kunnen worden geregeld. Draaiend onder een hoek van 0 tot 120 graden, afhankelijk van de weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren, stellen de bladen u in staat om in elke situatie een comfortabele omgeving te creëren, terwijl geïntegreerde sensoren wind, regen en sneeuw detecteren door de bladen automatisch in de juiste positie te zetten.

Ventilatie vindt plaats zonder mechanische interventie: blootstelling aan de zon genereert verwarming van de buitenzijde van de bladen en creëert een convectieve luchtbeweging van onder naar boven die de omgeving op natuurlijke wijze ververst. In geval van regen is het dankzij de gepatenteerde Blade Seal-technologie mogelijk om een effectieve ondoordringbaarheid voor water en lucht tussen blad en blad te garanderen; Side Seal zorgt ook voor een goede grip langs de omtrek. De uitstroom van water vindt plaats via de poten en de speciale drainage-downpipes geïntegreerd in de palen van de constructie, waardoor het gebruik van de pergola op regenachtige dagen mogelijk is, zonder zorgen over waterophopingen.

De Joy bioklimatische pergola kan worden uitgerust met ZIP-screens (verduistering, zonwering, transparant of anti-insect), in staat om thermisch en visueel comfort te garanderen, evenals een uitstekende windweerstand dankzij de Mag Lock-technologie.  In de koelere maanden kan dit model aan alle vier de zijden worden afgesloten door GLISSE glaswanden, met gehard, extra helder of satijnglas, voorzien van een condensaatwaterafvoersysteem en geluidsisolatie tot 19 dB. De LED-verlichting, met wit of gekleurd licht met een laag verbruik, instelbaar door een dimmer, zorgt uiteindelijk voor een aangename ervaring op elk moment van de dag.

Gibus behoort tot de Europese topspelers in de high-end Outdoor Design-sector en wordt erkend voor de hoge kwaliteit van de voorgestelde oplossingen, voor de aandacht voor design, die tot uiting komt in elk detail, evenals voor de constante aandacht voor innovatie en duurzaamheid.

De topkwaliteit van het Gibus-aanbod, de lijn van bioklimatische pergola’s omvat naast Joy ook de Twist, Varia, Sway, Velvet, Velvet Plus-modellen en de Energy Pergola-oplossing met zonnepanelen. Alle bioklimatische modellen van Gibus bieden een constant welzijn bij veranderende weersomstandigheden, zelfs de meest onmerkbare, met minimaal energieverbruik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details