Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Het jaar was goed, feestelijk en… duurzaam!
Het prijswinnende zonnescherm LUX.

Het jaar was goed, feestelijk en… duurzaam!

2022, de grote omslag

Met tevredenheid wordt bij het Belgische Harol teruggekeken op het jaar 2022. Om meerdere redenen. In de eerste plaats werden er twee mooie prijzen in de wacht gesleept. Én, dit jaar kan worden gezien als het jaar waarin ‘de grote omslag’ werd gemaakt op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Om te beginnen met het laatste. “We hebben effectief veel stappen gezet in 2022 om niet alleen onze organisatie maar ook onze producten duurzamer te maken”, zegt marketingmanager Isabelle Wintmolders. “Zo hebben we een eigen windturbine in gebruik genomen die 100% groene stroom opwekt. Daarnaast hebben we elektrische laadpalen voor onze medewerkers geïnstalleerd. Maar ook zijn we op de markt gekomen met nog meer producten die gekoppeld zijn aan solar. Kortom, het gamma op zonne-energie is flink uitgebreid en daar zijn we heel erg trots op.” 

De Harol Dina.

Over het winnen van de awards heerst vanzelfsprekend ook grote tevredenheid. Zo sleepte het zonnescherm Lux de prestigieuze Red Dot Award voor innovatief design in de wacht. “We werden door de jury gelauwerd om de minimalistische vormgeving en het maximale comfort”, vertelt Isabelle Wintmolders. “Ook het vernieuwende concept van dit high end knikarmscherm met de exclusieve Invisibly Wired-armen met staalkabels die niet langer zichtbaar zijn, kreeg volop complimenten.” 

Daarnaast won het bedrijf een belangrijke Vlaams-Brabantse award. Harol is nu off­icieel Klimaat­ambassadeur. De verkiezing is een initiatief van het milieu-infopunt voor de kmo (miK), een samenwerking van Voka (Kamer van Koophandel en de provincie Vlaams-Brabant) en beloont duurzame bedrijven. Het juryrapport was lovend: ‘Met zijn producten draagt Harol bij aan klimaatadaptieve en energie-efficiënte renovaties, en dus aan een duurzamere wereld.’  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details