Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Het hele jaar comfortabel buiten dankzij de Brustor B700 terrasoverkapping’
Brustor B700 als ‘all weather spa retreat’.

‘Het hele jaar comfortabel buiten dankzij de Brustor B700 terrasoverkapping’

“Als toonaangevende fabrikant van zonweringoplossingen zijn wij bij Brustor voortdurend op zoek naar innovatieve producten die aansluiten bij de behoeften van de markt”, zegt salesmanager voor België en Nederland Maxim Devos. “De Brustor B700 terrasoverkapping is daar een mooi voorbeeld van. Met zijn strakke moderne design, vaste dak en talloze opties, stelt de B700 verdelers in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden en buitenruimtes om te toveren tot bijvoorbeeld een ‘all-weather spa retreat’, carport of alternatieve veranda. Zo kunnen gebruikers elke dag, het hele jaar een worden met de natuur!” 

De Brustor B700 terrasoverkapping is eind 2022 op de markt gekomen. Het is volgens Devos een uiterst veelzijdige oplossing die veel toepassingsmogelijkheden biedt en tegelijkertijd beschermt tegen alle weersomstandigheden. “Met zijn modulaire ontwerp kunnen klanten voor het vaste dak kiezen voor glas of sandwichpanelen, waarmee een perfecte balans wordt gevonden tussen natuurlijk licht, functionaliteit en esthetiek. Denk maar aan een leeshoek, een plaats om ’s avonds buiten te kunnen eten eventueel met buitenkeuken, een opbergplek voor tuinmeubelen, een overdekte ontspanhoek in de tuin, een poolhouse, of zelfs een carport. De mogelijkheden zijn legio. Daarnaast zorgt het glazen dak er ook voor dat de eindgebruiker van optimale lichtinval kan genieten wanneer de terrasoverkapping tegen de gevel is aangebouwd.” 

‘Het hele jaar door genieten van de tuin’

De B700 is ontworpen om een antwoord te bieden aan eindklanten die op zoek zijn naar een overkapping waaronder hun tuinmeubels en jacuzzi droog blijven of een mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld een ‘all weather spa retreat’ onder te maken. “Dankzij het vaste dak kunnen eindgebruikers het hele jaar door genieten van hun buitenruimte, beschermd tegen regen, sneeuw en wind”, aldus Devos. “Met geïntegreerde Brustor ZIP screens, ledverlichting en een terrasverwarming kan onder de B700 een gezellige en intieme sfeer worden gecreëerd, voor een optimale buitenbeleving.” 

“Stel je als eindgebruiker voor dat je geniet van een rustgevende jacuzzi onder de B700 terrasoverkapping, omringd door de natuur. Deze combinatie van het strakke design van de B700 en het borrelende water van de jacuzzi creëert een sfeer van rust en ontspanning, om het hele jaar door te kunnen genieten, ongeacht het weer!” 

De B700 als carport.

‘Dé oplossing voor tal van toepassingen’

Naast het creëren van een ‘all weather spa retreat’, biedt de Brustor B700 terrasoverkapping volgens Devos diverse andere mogelijkheden. “Dankzij het strakke ontwerp en de hoogwaardige materialen kan de B700 ook dienen als een alternatief voor een veranda of kan de B700 gebruikt worden als een stijlvolle carport. Het vaste dak zorgt ervoor dat niet enkel de eindgebruikers zelf, maar ook hun tuinmeubels beschermd zijn tegen de regen. De overkapping is beschikbaar in tal van RAL-kleuren. Klanten kunnen er zo voor zorgen dat de B700 helemaal aansluit bij hun huis en tuin. Neem daarbij alle extra opties die leverbaar zijn, waardoor de verdeler zijn potentiële klanten een product kan presenteren dat op tal van vragen een antwoord kan bieden. Exact waar Brustor voor gaat!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details