Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Heroal CR en OR
De kleur van een heroal OR overkappingsysteem kan precies worden afgestemd op de woning, waarbij het wordt geplaatst.

Heroal CR en OR

‘Terrasdak- en overkappingsystemen met mogelijkheden’ 

Steeds meer mensen willen dichter bij de natuur zijn. Het maakt outdoor living tot een heuse trend en de tuin wordt voor veel mensen een tweede huiskamer. Doordachte systemen voor terrasoverkappingen, die efficiënt kunnen worden verwerkt en flexibel kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant, creëren een ideale verbinding tussen de binnen en buiten. 

Terrasoverkappingen van heroal zijn gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en zijn bijzonder duurzaam, zo benadrukt het bedrijf. “Het heroal CR overkappingsysteem is verder bijzonder flexibel voor wat betreft de vormgevingsmogelijkheden – vorm en afmetingen – en de dakconstructie. Zo kunnen niet alleen gangbare overkappingen, maar ook complexe constructies worden gerealiseerd.” 

Voor een heroal OR overkappingsysteem zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar, zoals bovenliggende zonwering, glaswanden en screens.

Terrasdaksysteem OR

Het heroal OR terrasdaksysteem is kubistisch vormgegeven. Het systeem wordt door heroal als een tijdloze oplossing gepresenteerd, die in verschillende situaties en in combinatie met meerdere bouwstijlen kan worden toegepast. “De twee varianten van de heroal OR – de GL Grand Line en de SL Slim Line – bieden veel verschillende combinatiemogelijkheden van dakgoot- en liggerprofielen om aan de meest uiteenlopende eisen op het gebied van statica, constructie en design te kunnen voldoen.” 

Onder andere de bouwkundig toegestane schroefkanaalverbindingen (Z-14.4-840; toegestaan door het Deutsches Institut für Bautechnik) en de mogelijkheid om kolom- en dakgootprofielen eenvoudig in te haken, zorgen volgens heroal voor een snelle en ongecompliceerde montage, zonder dat extra verbindingsonderdelen nodig zijn. Daarbij helpen ook de symmetrische, omkeerbare liggerprofielen die af fabriek met speciale beugels worden voorbereid, zodat zij bij montage op de bouwplaats alleen nog maar hoeven te worden ingehaakt en vastgezet, zonder dat het risico van verwisseling bestaat. Om tijdens de montage tijd te besparen, kunnen dealers/plaatsers voor het heroal OR terrasdak­systeem kiezen tussen een systeemproduct en een geprefabriceerd maatwerkpakket, afhankelijk van de wijze waarop de overkapping gebruikt gaat worden. 

Met het heroal OR terrasdaksysteem kunnen grote overspanningen tot 7 m breed zonder additionele middenstaander worden gerealiseerd, Waardoor vanonder de overkapping een onbelemmerd panoramisch uitzicht wordt geboden. Dankzij de stabiele profielen is geen extra staalversterking nodig. 

Nieuw

Nieuw in het assortiment van het heroal OR terrasdaksysteem is een dakgootverbindingsset, waarmee twee dakgootprofielen met elkaar kunnen worden verbonden tot een totale breedte van de terrasoverkapping van 12 m. Bovendien zijn er onder andere nieuwe voetsteunvarianten voor verschillende vloerbevestigingen en traverseprofielen voor driehoekige bovenlichten verkrijgbaar als alternatief voor de gebruikelijke glaslattenafdichting en voor een tijdbesparende montage.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details