Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Harol: ‘Duurzame screens van Harol houden zon én insecten buiten’
SC800-ZIP Façade

Harol: ‘Duurzame screens van Harol houden zon én insecten buiten’

“Als specialist met jarenlange ervaring heeft Harol zijn assortiment geperfectioneerd tot in de puntjes”, zegt marketingmanager Isabelle Wintmolders van Harol. “Het resultaat zijn technologische screens die een maximale efficiëntie aan duurzaam design koppelen. In alle omstandigheden, van plaatsing voor het raam tot verborgen in de spouw.” 

SC1000-ZIP met Sergé 600 doek

“Harol presenteert zijn screens als een toekomstbestendige oplossing om warmte te weren, licht te filteren én insecten buitenspel te zetten”, vervolgt Isabelle Wintmolders. “We zetten sterk in op R&D en dat loont. Zo hebben we als eerste in de sector in de Benelux een screen op zonne-energie uitgebracht. We blijven onze screens verfijnen en introduceren regelmatig technologische innovaties voor nog meer comfort, energiebesparing en duurzaam design.” 

SC800-ZIP in zwart.

“Zo past Harol de unieke antislijtagetechnologie Xglide toe, voor minder wrijving tussen het screendoek en de kast, waardoor het doek langer meegaat en er stralend blijft uitzien. Dankzij het ZIP-systeem – met een verborgen, roestvrijstalen veertje in de geleiders – blijft dit doek ook jarenlang strak gespannen. Harol biedt daarbij een ruime keuze uit glasvezel- en polyester-doeken.” 

“Welke oplossing de eindgebruiker ook kiest, de zon wordt écht geweerd, zonder lichtspleten maar met behoud van het zicht naar buiten. Daarbij kan hij zelf de gradatie kiezen: van zeer lichtdoorlatend tot volledig verduisterend.” 

SC800-ZIP.

Harol noemt de volgende karakteristieke eigenschappen van zijn screens: 

SC800-ZIP – Harol voorzetscreens zijn altijd een optie, ook als er in bouwplannen geen zonwering is voorzien. De SC800-ZIP wordt immers tegen de gevel geplaatst en is dus ook heel geschikt voor renovatie. De isolatie van de woning blijft intact, want met voorzet­screens wordt de bouwschil niet geperforeerd. De SC800-ZIP past bij elke bouwstijl. Er kan worden gekozen voor een vierkante of een ronde kast. 

SC800-ZIP Solar – De voorzetscreen SC800-ZIP Solar werkt op zonne-energie. De krachtige batterij zit standaard weggewerkt in de kast. Installatie gebeurt zonder breek- of elektriciteitswerken. Net als de SC800-ZIP staat ook de SC800-ZIP Solar garant voor strakke doeken met een langere levensduur. 

SC800-ZIP Façade – Dankzij een ingenieus montageprofiel is de solide voorzetscreen SC800-ZIP ook toepasbaar voor grote glasgevels. Door hun smalle raamprofielen vragen deze gevels immers om een centrale verankering van het screen in de kern van het glasgevelprofiel. Het innovatieve profiel ‘Protect Glass’ kan met één schroef worden bevestigd, waarna de geleider er met een clip op wordt vastgemaakt, waardoor er geen risico op glasbreuk is. 

SC900-ZIP – Met zijn thermisch en akoestisch geïsoleerde kast is de deels verborgen opbouwscreen SC900-ZIP geschikt voor zowel grote renovatieprojecten als nieuwbouw. Aan de binnenkant van de woning kan de kast in de kleur van de ramen worden gelakt voor een eenvormig geheel. 

SC1000-ZIP – De SC1000-ZIP wordt volledig weggewerkt in de spouwmuur, zonder de bouwschil te perforeren. Deze screen wordt door Harol gekarakteriseerd als de inbouwscreen bij uitstek voor passiefbouw en energieneutraal wonen. Als het screendoek is opgerold, verdwijnt de onderlat volledig in de kast. Dat zorgt voor een strakke look en een uitstekende bescherming van het doek. De slimme motor herkent obstakels, waardoor de screen automatisch stopt als een hindernis wordt gedetecteerd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details