Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Eerste slimme screens zonder sensoren of extra domoticasysteem

Eerste slimme screens zonder sensoren of extra domoticasysteem

Renson pakt als eerste fabrikant uit met een échte slimme sturing voor doekzonwering. En dat is goed nieuws voor wie ook bij een verbouwing of na-installatie van doekzonwering op zoek is naar automatisch gestuurde screens zonder daarbij rekening te moeten houden met een extra domoticasysteem of sensoren. Bovendien spelen geautomatiseerde screens ook een aanzienlijke rol bij het optimaliseren van het energieverbruik en het behalen van de steeds strengere BENG-normen.

Aan de voorkeuren van bewoners en de meest actuele cloud data heeft de slimme Renson ‘Solmate’ sturing genoeg om in combinatie met de Somfy TaHoma en Renson Connect-app aan de slag te kunnen. Het resultaat? Op warme dagen steeds thuiskomen in een lekker frisse woning, zonder dat je daar als bewoner zelf omkijken naar hebt.

Renson goes XL met 7 m brede Fixscreen

Als pionier werkt Renson achter de schermen hard aan de ontwikkeling van een XL screen. Die kan in één stuk een breedte tot 7 meter overspannen, maar liefst een volledige meter extra, zowel voor het raam als in een vrijstaande opstelling.

De XL screen zal beschikbaar zijn vanaf 2025. Op R+T en Fensterbau maak je alvast kennis met deze innovatie. Je hoeft echter niet te wachten tot de gestandaardiseerde XL screen verkrijgbaar is. Via onze Renson Services assisteren we je graag nu al bij projectaanvragen. Dit ervaren Services-team evalueert je dossier en beoordeelt de haalbaarheid van een oplossing als deze op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details