Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Een succesvol 2023 vol glasdaken
B720 overkapt een buitenbar.

Een succesvol 2023 vol glasdaken

Brustor kijkt vol vertrouwen naar de toekomst

Brustor kijkt met tevredenheid terug op een jaar vol innovatie en groei, waarin glasdaken centraal stonden. De Belgische producent introduceerde met de B700, de B720 en de B800 drie nieuwe producten, elk met hun eigen unieke glasdak-toepassing. Maxim Devos, Salesmanager bij Brustor, blikt terug op dit opmerkelijke jaar.  

Een eerste glimp van deze nieuwe Brustor-producten kon in het najaar van 2022 worden opgevangen tijdens de vakbeurs Polyclose. Devos herinnert zich de positieve reacties op de uitbreiding naar glasdaken: “Iets wat we tot dan bij Brustor nog niet hadden, maar waar wel grote vraag naar was. Vooral de B720 trok tijdens de beurs veel aandacht.” 

B800 glasdak met verlichting en screens voor de zijafsluiting.

Flexibiliteit dankzij glas én lamellen

De B720 terrasoverkapping is een dak, waarbij glas en lamellen naadloos worden gecombineerd. “De klant kan kiezen tussen een glasdak of een dak met sandwichpanelen voor het vaste gedeelte van het dak, terwijl het tweede deel de vertrouwde lamellen omvat”, legt Devos uit. “Deze unieke combinatie biedt ongekende mogelijkheden en maakt de B720 tot een zeer gewilde oplossing.” 

“De B720 biedt de perfecte balans tussen natuurlijk licht, functionaliteit en esthetiek. Denk bijvoorbeeld aan een buitenbar, buitenkeuken, opbergruimte voor tuinmeubelen, poolhouse, of technische ruimte voor het zwembad, die onder het vaste glazen dak een plaats kunnen vinden. De mogelijkheden zijn schier eindeloos. Bovendien zorgt het glas voor optimale lichtinval.” 

Op alle vragen een antwoord

Brustor streeft ernaar om oplossingen te bieden voor alle vragen. De B720, met zijn veelzijdige dakopties en personalisatiemogelijkheden, sluit perfect aan bij dit doel. “We willen dat onze dealers innovatieve en aantrekkelijke antwoorden kunnen bieden op alle vragen van hun klanten”, benadrukt Devos. 

Naast de B720 zijn daarom ook de B700 en B800 aan het assortiment toegevoegd. “De B700 is onze eerste terrasoverkapping met een volledig vast dak. Ook voor dit dak kunnen klanten kiezen tussen sandwichpanelen en glas. De B800 is een kubistisch glasdak dat grotere oppervlakken kan overdekken”, aldus Devos.

B700 als carport.

Blijven innoveren

“Elke overkapping heeft zijn eigen unieke kenmerken. De B700 kan bijvoorbeeld eenvoudig worden omgevormd tot een carport. De B800 is een goed alternatief voor een veranda, waarbij de geïntegreerde Brustor ZIP screens in het frame extra bescherming bieden. Alle drie de producten – B720, B700 én B800 – bieden talloze personalisatiemogelijkheden om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen.” 

“Deze drie producten markeren een succesvolle entree van Brustor in de glasdakenmarkt en moedigen ons aan om te blijven innoveren en groeien”, besluit Devos. “Het afgelopen jaar was een jaar van innovatie en consolidatie voor Brustor en we kijken vol vertrouwen uit naar wat de toekomst zal brengen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details