Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Een snelle, stabiele en kostenefficiënte basis met schroeffundamenten
FIRST BASE XE 5.0

Een snelle, stabiele en kostenefficiënte basis met schroeffundamenten

Of je nu een veranda, serre, overkapping of tuinhuisje bouwt, het fundament is altijd essentieel. Schroeffundamenten bieden een snelle, efficiënte en stevige oplossing voor de fundering. FIRST BASE Ground Screws is expert op dit gebied. Algemeen Directeur Joris Bullens licht toe hoe FIRST BASE op professionele wijze de veelzijdige schroeffundamenten inzet.

FIRST BASE biedt schroeffundamenten aan die zich kenmerken door hun snelle en eenvoudige plaatsing. In vergelijking met andere funderingsmethoden besparen ze veel werk. De noodzaak voor graven, grondverplaatsing en het wachten op betonuitharding valt helemaal weg. Met zowel handbediende als elektrische machines kunnen deze fundamenten worden geïnstalleerd, waarbij sommige klanten van FIRST BASE dieptes tot 12 meter bereiken. Zo krijgt het fundament een stevige grip in de juiste grondlagen.

De schroeffundamenten van FIRST BASE.

Geen grond te gek

Met een reeks aan indraaimachines en diverse accessoires, is het aanbod van FIRST BASE geschikt voor uiteenlopende situaties. Op basis van het te dragen gewicht en de grondsoort, wordt het best passende schroeffundament gekozen. Factoren zoals paalbelasting en grondtype beïnvloeden de keuze voor diameter en lengte van de schroefpalen. Met de FIRST BASE Academy leidt de groothandel zijn klanten op, zodat zij zelf een schroeffundering kunnen dimensioneren en adviseren. 

In-house expertise voor projectrealisatie

Projecten vereisen soms specifieke vergunningen. Naast het leveren van schroeffundamenten, biedt FIRST BASE ook specialistische kennis om berekeningen uit te voeren op basis van project-specifieke gegevens. Hiermee bepaalt men welk type schroeffundament nodig is. Die redenatie dient vervolgens als onderbouwing voor bijvoorbeeld gemeenten of opdrachtgevers.

Veel meer dan enkel een basisfundament

FIRST BASE is een toeleverancier voor onder andere installateurs van terrasoverkappingen en veranda’s. De aanpasbare V-serie stelt installateurs in staat om zelf de perfecte schroeffundering te creëren. Deze modulaire fundamenten zijn te combineren en kunnen worden ingedraaid tot de stevige ondergrond. Bovendien voldoen de schroeffundamenten van FIRST BASE aan de EN-1090-2 norm en dragen ze een CE-markering. Dat alles geeft de schroeffundamenten een stevige basis in de wereld van de fundamenten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details