Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Deponti zet zichzelf op de kaart

Deponti zet zichzelf op de kaart

Focus op groei en marketing

Deponti heeft een goed jaar achter de rug en kijkt vol optimisme uit naar het nieuwe seizoen. Dat het bedrijf uit Oss het goed doet in de markt blijkt uit het feit dat Deponti in 2018 opnieuw een FD Gazellen Award heeft gewonnen. Daarmee behoort Deponti voor het vierde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 

Deponti staat al jaren bekend als een leverancier die zich onderscheidt door de hoge voorraad, snelle levering en persoonlijke benadering.
Deze kernwaarden hebben Deponti groot gemaakt en staan te allen tijde centraal in het bedrijfsproces. Ook staat Deponti bekend als een leverancier die onderneemt en innoveert en niet bang is om nieuwe dingen te proberen. Zo heeft het bedrijf het vorig jaar tafelbladen aan het assortiment toegevoegd. Een verrassende stap voor een bedrijf dat zich van oorsprong focust op terrasoverkappingen en glazen schuifwanden! 

Deponti Deponti

Groei
In 2018 heeft Deponti grote stappen gezet. Dit jaar niet zozeer met nieuwe producten, maar wel door extra focus op verbetering van de organisatie, betere support voor dealers én meer aandacht voor de consument. Door een efficiëntere bedrijfsstructuur te introduceren en het team uit te breiden naar 24 werknemers heeft Deponti een stevige basis gelegd voor de plannen die het bedrijf heeft voor 2019. 

Het distributiecentrum in Oss is het hart van het bedrijf, omdat vandaaruit het hele productassortiment binnen één week naar zes Europese landen kan worden geleverd. Om dit te kunnen blijven waarmaken en om klaar te zijn voor de verwachte groei van 2019 heeft Deponti het magazijn eind 2018 uitgebreid van 10.000 m2 naar 15.000 m2. 

Voor 2019 staan er namelijk mooie ontwikkelingen op het programma. Nieuwe producten, nieuwe markten en veel groei. Details wil Deponti nog niet vrijgeven, maar dat 2019 een enerverend jaar gaat worden, staat vast! 

Deponti Deponti

Marketing
Ook qua uitstraling heeft Deponti in 2018 een grote transformatie ondergaan. Een vernieuwd logo, een nieuwe website en een compleet nieuwe uitstraling. Waar er eind 2017 slechts één flyer was om de dealer te ondersteunen op het gebied van marketing, is er in 2018 een compleet pakket beschikbaar. Zo zijn er vier verschillende brochures, zeven verschillende productflyers, offertemapjes, presentatieboxen en een scala aan online materialen. 

Deze nieuwe uitstraling en professionaliseringsslag op het gebied van marketing is de basis van de strategie van Deponti om het dealernetwerk beter te kunnen ondersteunen, de positie in de (inter)nationale markt te versterken én het uitgebreide productportfolio duidelijker te positioneren. De materialen zijn dan ook beschikbaar in vier talen: Nederlands, Duits, Frans en Engels. 

Om de dealers nog beter te kunnen ondersteunen bij de verkoop van zijn producten, zal Deponti zich het komende jaar op marketinggebied verder blijven ontwikkelen. Daarbij zal persoonlijk contact en advies centraal staan.  

Deponti


DEPONTI
Rijnstraat 20a
5347 KN OSS
T: +31 412 76 27 08
F: +31 412 76 27 07
E: [email protected]
W: www.deponti.com

Tekst en beeld: Deponti

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details