Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De veelzijdigheid van Sattler stopt niet bij zonweringsdoek alleen
Sattler produceert ook meubelstoffen voor buitengebruik.

De veelzijdigheid van Sattler stopt niet bij zonweringsdoek alleen

DE ELEMENTEN DE BAAS MET HET JUISTE DOEK

Met de slogan ‘Think HighTEX’ benadrukt Sattler het technische karakter van zijn zonweringdoeken, die schaduw bieden en tegen andere weersinvloeden beschermen. Daarnaast zijn de Sattler zonweringdoeken een designelement voor een huis of bedrijf en creëren ze sfeer. En ze scheppen de leefruimte die mensen willen hebben, en dat voor vele jaren. Om aan al die verschillende factoren tegemoet te komen, kiest Sattler voor een samensmelting van exclusiviteit en functie.

De zonweringdoeken van Sattler zijn geavanceerde hightech producten die voldoen aan de hoogste eisen en zijn verkrijgbaar in een tijdloze uitstraling en een breed scala aan dessins. Daarmee is ‘Think HighTEX’ de kwaliteitsbelofte van Sattler voor alle premium zonwering.

Zonweringdoek van Sattler biedt dus niet alleen schaduw, maar beschermt ook tegen regen, kou, hitte of verblinding, afhankelijk van de toepassing. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen is ook het doek zelf beschermd tegen weersinvloeden.

Het hoofdkantoor van Sattler in Oostenrijk

Premium kwaliteit in elke vezel

HighTEX is dus niet alleen een belofte, maar een feit dat voelbaar is in elke vezel van het weefsel. De premium zonweringstoffen zijn gemaakt van 100% in de massa geverfd merkacryl. De kleuren zijn bestand tegen vervagen en blijven vele jaren helder en stralend. De hoge uv-bestendigheid beschermt de kleuren niet alleen tegen verbleken, maar beschermt ook de stof tegen aantasting door de zon. De textiele structuur van de doeken blijft daardoor goed, zelfs na jaren van blootstelling aan de elementen. Uitstekende water-, vuil- en schimmelwerendheid zijn andere sterke eigenschappen.

Kleur, gladde oppervlakken, structuren, de stoffen die voor zonwering worden gebruikt, beïnvloeden de sfeer eronder aanzienlijk. In de collectie van Sattler vindt iedereen een geschikte stof die aan de persoonlijke wensen voldoet. De ontwerpers van Sattler hebben de mooiste dessins gecreëerd, geïnspireerd door de laatste kleurtrends en regionale voorkeuren.

Quality comparison © by Sattler:> Sattler doekkwaliteiten naast elkaar.

LUMERA 3D kwaliteit

Dé innovatie van Sattler is het voelbaar andere zonweringdoek. Sattler heeft als eerste een zonweringdoek op de markt gebracht met een duidelijk voelbare structuur. Voor de weefsels van deze LUMERA 3D lijn heeft Sattler niet alleen het briljante CBA-garen in de inslag gebruikt – zoals bij LUMERA – maar heeft het bovendien de combinatie gemaakt met getextureerd stapel­vezelgaren in de schering. Dat resulteert in unieke, voelbare eigenschappen en een unieke visuele verschijningsvorm. Opmerkelijke tactiele structuren, gecombineerd met indrukwekkende visuele effecten door de speciale lichtwerking. En dat ook nog eens gecombineerd met verbeterde vuil- en waterafstotende eigenschappen.

Gecoate weefsels en technische membranen

Samen met zijn klanten ontwikkelt en produceert Sattler gecoate weefsels en technische membranen voor verschillende toepassingen. Voor een breed scala aan toepassingen heeft Sattler PRO-TEX in de collectie. Door PRO-TEX is Sattler een van de toonaangevende producenten van pvc-gecoat textiel. Dit robuuste, betrouwbare en duurzame materiaal wordt onder andere gebruikt voor membranen voor spankappen, dakzeilen voor biogasopslagsystemen, zeilen voor hallen en tenten, alsook voor robuuste dekzeilen voor vrachtwagens en op maat gemaakte structuren voor specifieke vereisten. Sattler produceert deze pvc-gecoate membranen uitsluitend in Oostenrijk en hanteert daarbij de strengste kwaliteits- en milieunormen volgens ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Al deze weefsels voldoen aan de eisen van de REACH-verordening (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Jarenlange ervaring, focus op R&D, constante nieuwe ontwikkelingen en kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers zijn kenmerken van Sattler en zijn producten. Gecertificeerde managementsystemen voor kwaliteit en milieu volgens ISO 9001: 2015 of ISO 14001: 2015 zijn een bewijs voor een kwaliteitsgerichte bedrijfsvoering op alle niveaus. De conclusie is dan ook: alles wat tegen de elementen beschermd moet worden, is veilig onder of achter een van de vele doekoplossingen van Sattler!

Sattler Group

Bietenakker 29, 8091 MC Wezep, Nederland

T +31 (0)6 397 511 17

W sattler.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details