Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
DE NIEUWE COLLECTIE VERTICALE JALOEZIEËN VAN MHZ

DE NIEUWE COLLECTIE VERTICALE JALOEZIEËN VAN MHZ

Zonweringproducent MHZ Hachtel introduceert een nieuwe collectie verticale jaloezieën. Volgens het bedrijf omvat ze fraaie kleuren, moderne dessins en meer dan 400 hoogwaardige stoffen. “De nieuwe collectie verticale jaloezieën van MHZ lanceert nieuwe woontrends en geeft het interieur een uniek karakter”, meent CEO Emmanuel Paquet van MHZ Benelux.

“Dankzij haar bijzondere eigenschappen is de collectie verticale jaloezieën van MHZ onderscheiden met de Plux X Award in de categorieën High Quality, Design en Bedieningscomfort”, aldus een trotse Paquet. MHZ noemt de volgende eigenschappen van de nieuwe collectie: 

  • 62 verschillende stofkwaliteiten in talrijke kleuren, meer dan 400 stoffen in totaal
  • Naargelang de stofkwaliteit 213 bijkomende effen RAL kleuren uit de designcollectie
  • Designinnovaties door lasercut en print 
  • Perfect voor woningen en utiliteitsgebouwen

De lasercutdessins: ‘Fijn, speels en inspirerend’

Vier, volgens Paquet unieke dessins die met een lasersnijder zijn vervaardigd, vormen de kern van de nieuwe collectie verticale jaloezieën van MHZ. “Ze zorgen voor een bijzonder lichtspel in het interieur, met een uiterst fijn, speels en inspirerend effect. De designinnovaties van deze buitengewone collectie beloven een bijzondere dynamiek en zetten nieuwe, modieuze accenten op het gebied van decoratieve zonwering.” 

Meer stoffen, kleuren, mogelijkheden

Dankzij de ongeveer 62 stofkwaliteiten in talrijke kleuren biedt de nieuwe collectie verticale jaloezieën van MHZ een uitgebreide keuze van meer dan 400 stoffen. “Onze nieuwe collectie verticale jaloezieën biedt daarmee bijna grenzeloze inrichtingsmogelijkheden”, aldus Paquet. 

Structuur op acht nieuwe kwaliteiten

Een licht glanzend weefsel, een verduisterende jacquardstof die bij shabby chic past of hoogwaardig polyester met grove weefselstructuur, de nieuwe collectie verticale jaloezieën van MHZ wil met buitengewone textielstructuren een modieuze flair in het interieur brengen. Voor het eerst hoort daar ook een zogenaamde scherli bij (ook wel fil-coupé of lance decoupé). Een dergelijke stof onderscheidt zich door extra toegevoegde inslagdraden die na het weven worden afgeknipt en voor een unieke structuur zorgen. 

213 effen RAL kleuren

Een aantal geselecteerde weefsels uit de collectie zijn verkrijgbaar in 213 RAL kleuren. Dat helpt om de verticale jaloezieën van MHZ in praktisch ieder kleurconcept voor een individueel woondesign of corporate design te laten passen. 

Kwaliteiten voor utiliteitsgebouwen

Voor toepassingen in utiliteitsgebouwen omvat de nieuwe collectie hoogwaardige functionele stofkwaliteiten. Zo zorgt de aluminium- en perlexcoating op de achterkanten van geselecteerde verticale jaloezieën voor een optimale licht- en warmtereflectie. 

Voor projecttoepassingen omvat de collectie verticale jaloezieën ook een aantal gespecialiseerde stoffen. Zo bevorderen geluidsabsorberende producten de akoestiek van een ruimte en dempen de geluidsweerkaatsing. Weefsels met antibacteriële eigenschappen beschermen tegen ziektekiemen en bacteriën. Moeilijk ontvlambare tot niet-brandbare producten ten slotte, vullen het productpalet aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details