Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur

COPAHome tilt zijn klassieker naar een hoger niveau met Ultimo

Nu er heel wat meer tijd thuis wordt doorgebracht, is de consument zich extra bewust van zijn interieur. Raamdecoratie is hierbij van groot belang.

Ultimo_map_open_HR kopiëren
De Ultimo collectie wordt stijlvol gepresenteerd.

2 februari 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Enerzijds speelt het decoratieve aspect een grote rol omdat mensen de raamdecoratie willen die past bij de stijl van hun woning en die de ruimte een unieke touch geeft. Anderzijds is het technische aspect belangrijk, waarbij wordt gelet op de mate van transparantie en de duurzaamheid van de gebruikte stoffen, maar ook op het gebruiksgemak van het product: motorisatie, domotica…

“De klassieker binnen de raamdecoratie blijft nog steeds het rolgordijn”, constateert sales- en marketingmanager Edward Vervisch van Copahome. “Het rolgordijn geeft elk interieur een unieke, stijlvolle toets en straalt klasse uit. Bij Copahome hebben we dan ook volop ingezet op het creëren van de ultieme collectie rolgordijnen. 

Een collectie waarbij aan praktisch elke vraag van de klant kan worden tegemoetgekomen.” 

Ultimo

De collectieboeken In Between, Day & Night, Screen en duo/3D van Copahome zijn opgebouwd op basis van transparantie en kwaliteit. “Dat maakt het werken met het collectieboek erg gebruiksvriendelijk”, weet Vervisch. “Ultimo bestaat uit vier moderne lijnen. Elke lijn is van hoogwaardige kwaliteit en heeft zijn eigen kenmerken, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Wat deze vier lijnen gemeen hebben: het zijn allemaal prachtige rolgordijnen, die een meerwaarde vormen voor ieder interieur. Met deze complete collectie biedt Copahome een oplossing voor elke consument voor wat betreft afwerking, systeem en transparantiegraden.” 

Copahome noemt de volgende karakteristieken van de vier lijnen: 

Lijn 1: Comfort – De Comfort lijn staat garant voor een eenvoudige montage dankzij de uitschuifbare eindpin. Daarenboven bevat deze lijn een nieuwe, halfopen cassette in een matte lak die extra stijlvol oogt. 

Nieuw binnen deze lijn zijn de verduisteringscassette en het nieuwe dakraam rolgordijnsysteem. Door innovatieve technieken is het dakraam rolgordijnsysteem het best verduisterende systeem op de markt. Dit systeem – dat wordt uitgevoerd in stijlvolle matte kleuren – is geschikt voor alle merken dakramen: VELUX, FAKRO, RoofLITE en Roto. Dankzij de extra bedieningsstang kunnen de rolgordijnen van een moeilijk te bereiken dakraamsysteem toch soepel worden bediend. 

De Comfort lijn omvat – net als de Design lijn – stoffen die aan de onderlat worden gelast in plaats van gestikt. Hierdoor laten ze nog minder licht door. Meerdere rolgordijnen koppelen en gezamenlijk bedienen, kan met het Easy Link systeem. De lichtkier tussen de gordijnen is daarmee teruggebracht tot slechts 2 cm, wat zorgt voor een minimale lichtinval en maximale privacy. 

Lijn 2: Xtreme – Xtreme is een extra groot rolgordijn dat de mogelijkheid biedt om grote raampartijen tot 7 m breed en 6 m hoog te voorzien van gemotoriseerde raamdecoratie. Het is leverbaar in speciaal geselecteerde stoffen. 

Lijn 3: Design – Deze rolgordijnen vallen op door hun luxueuze en verfijnde afwerking. De covers, onderlatten en afdeklijsten kunnen worden gekozen in stijlvol mat aluminium. Er is gekozen voor hedendaagse kleuren, zoals mat zwart, antraciet, brons en aluminium. Nieuw is ook de optie van een sierkoof met een ingewerkte gordijnrail. Daardoor kan een rolgordijn gemakkelijk worden gecombineerd met overgordijnen. 

Lijn 4: Basic – De Basic is een handbediend rolgordijnsysteem met een basisafwerking. Het is prettig geprijsd zonder in te boeten aan kwaliteit. 

“Ten slotte is ook de afwerking van veel van onze producten geoptimaliseerd”, besluit Vervisch. “Zo worden de rolgordijnen perfect haaks gesneden door de automatische CNC snijtafel. Ook bij de keuze van de stoffen is er een kritische keuze gemaakt. Zo bevat het assortiment een groot aantal duurzame stoffen, waaronder Greenguard, Cradle to Cradle en recycled ocean plastic labels, maar ook unieke stoffen, zoals de soft touch en ultra white screen. Daarnaast is het iconische kettinggewicht van Copahome er nu ook in verschillende kleuren die perfect passen bij de verschillende lijnen. De meest stille bediening ooit dankzij de geïntegreerde Teflon geluiddemper!”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details