Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Controleer uw binnentemperatuur met zonwering

Controleer uw binnentemperatuur met zonwering

Nederlandse zomers worden steeds warmer. Een warme en zonrijke zomer is natuurlijk geen straf, maar niemand zit te wachten op een warme woon- of slaapkamer. Droge ogen, hoofdpijn en een gebrek aan slaap is voor niemand een pretje, en met de opkomst van thuiswerken en hybride werken is klimaatcontrole in woningen nog belangrijker dan ooit.

Hoe warmt een woning op?

Na een paar warme dagen kan uw woning al behoorlijk opwarmen. Dankzij de uitstekende isolatie van moderne woningen kan de warmte in de winter goed behouden worden, maar dat zorgt er ook voor dat deze warmte in de zomer niet makkelijk uit huis is te krijgen. Hoe komt het dat, ondanks de uitstekende isolatie, warmte toch de woning kan binnendringen? De meeste warmte komt via de ramen binnen. Tijdens zonnige dagen warmen de ramen op, waardoor hitte de woning kan binnendringen. En met de stijgende populariteit van grote raampartijen worden huizen en kantoren alleen maar warmer tijdens de zomer.

Uw woning energiezuinig koel houden

De eerste gedachte bij het afkoelen van een woning gaat vaak uit naar airconditioning. Een airco zorgt inderdaad voor koude lucht, maar doet niks tegen de oorzaak van de hitte. Daarnaast verbruikt een airco relatief veel energie en hebben ze een negatieve impact op het klimaat. Met het juiste gebruik van zonwering kunt u op een energiezuinige manier uw woning koel houden. Overdag houdt u ramen en deuren gesloten en zorgt u voor effectieve zonwering. SunCircle heeft een ruime selectie aan screens en rolluiken die u in die behoefte kunnen voorzien. Onze screens filteren het zonlicht tot wel 85%, terwijl u nog wel zicht naar buiten behoudt. Met een rolluik kunt u zelfs het zonlicht volledig weren. Hierdoor warmen de ramen niet op en kunnen de uitstekende isolerende eigenschappen van uw woning volledig tot hun recht komen bij het koel houden van uw woning. ‘s Avonds en ‘s nachts kunt u de ramen en deuren dan weer openen om het huis te laten luchten. Op deze manier hoeft u de airconditioning alleen maar te gebruiken op kritieke momenten.

De perfecte zonwering voor u?

Het antwoord op die vraag zoekt SunCircle graag voor u uit. De juiste zonwering is een investering die het echt waard is voor uw woongenot. Onze zonweringspecialisten adviseren u daarom graag over de beste zonwering voor uw situatie. Vanuit uw situatie, wensenlijst en budget geven ze advies en laten ze ook de talloze extra opties zien. Zo is er bijvoorbeeld veel mogelijk op het gebied van kleur, doekkeuze, behuizing en afmetingen. Als u een inmeetafspraak heeft nemen onze dealers stalen mee waarmee u gelijk een beeld kunt krijgen over hoe uw nieuwe zonwering eruit gaat zien. Meer weten? Neem contact op met SunCircle of vind een dealer bij u in de buurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details